Πολιτικη & Οικονομια

Κεραμέως για εκπαιδευτικούς: «Χωρίς αξιολόγηση, δεν υπάρχει βελτίωση»

Η ανάρτηση της υπουργού Παιδείας στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας
© ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Νίκη Κεραμέως: Η υπουργός Παιδείας για τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών κατά της αξιολόγησης 

Την αντίδραση των εκπαιδευτικών στην ατομική αξιολόγηση σχολίασε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με ανάρτησή της στο Twitter, σημειώνοντας ότι «η αξιολόγηση προχωρά και συμβάλλει σε καλύτερο σχολείο».

«Χωρίς αξιολόγηση, δεν υπάρχει βελτίωση» σημειώνει η κ. Κεραμέως και κάνει λόγο για «ιδεοληψίες» από μεριάς συνδικαλιστικών ηγεσιών και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Χωρίς αξιολόγηση, δεν υπάρχει βελτίωση. Η κοινωνία το γνωρίζει και υποστηρίζει την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε αντίθεση με την κοινωνία. Επιμένουν σε ιδεοληψίες. Η αξιολόγηση προχωρά και συμβάλλει σε καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας».

Πορεία των εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας

Με σκοπό τη συνέχιση των κινητοποιήσεων ενάντια στην ατομική αξιολόγηση, ολοκληρώθηκε η πορεία των εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας. Η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια, όπου νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο, και ολοκληρώθηκε μπροστά από το κτίριο της Βουλης.

Το παρών στη σημερινή κινητοποίηση έδωσε μεγάλος αριθμός δασκάλων, καθηγητών αλλά και φοιτητών. ΔΟΕ και ΟΛΜΕ ζητούν να «ανατραπεί η αναβίωση του επιθεωρητισμού» και τη θωράκιση τής «παιδαγωγικής ελευθερίας» στην εξάσκηση του λειτουργήματός τους.

Εκπαιδευτικοί συγκεντρωμένοι στα Προπύλαια
© ΑΠΕ - ΜΠΕ / ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ
Πορεία εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας
© ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Πορεία εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας
© ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
Πορεία εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας
© ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ