- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κεραμέως για εκπαιδευτικούς: «Χωρίς αξιολόγηση, δεν υπάρχει βελτίωση»
Η ανάρτηση της υπουργού Παιδείας στο Twitter
Νίκη Κεραμέως: Η υπουργός Παιδείας για τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών κατά της αξιολόγησης
Την αντίδραση των εκπαιδευτικών στην ατομική αξιολόγηση σχολίασε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, με ανάρτησή της στο Twitter, σημειώνοντας ότι «η αξιολόγηση προχωρά και συμβάλλει σε καλύτερο σχολείο».
«Χωρίς αξιολόγηση, δεν υπάρχει βελτίωση» σημειώνει η κ. Κεραμέως και κάνει λόγο για «ιδεοληψίες» από μεριάς συνδικαλιστικών ηγεσιών και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Χωρίς αξιολόγηση, δεν υπάρχει βελτίωση. Η κοινωνία το γνωρίζει και υποστηρίζει την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε αντίθεση με την κοινωνία. Επιμένουν σε ιδεοληψίες. Η αξιολόγηση προχωρά και συμβάλλει σε καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας».
Χωρίς αξιολόγηση, δεν υπάρχει βελτίωση. Η κοινωνία το γνωρίζει & υποστηρίζει την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες & ο ΣΥΡ είναι σε αντίθεση με την κοινωνία. Επιμένουν σε ιδεοληψίες. Η αξιολόγηση προχωρά & συμβάλλει σε καλύτερο σχολείο για τα παιδιά μας.
— Niki Kerameus (@nkerameus) February 15, 2023
Πορεία των εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας
Με σκοπό τη συνέχιση των κινητοποιήσεων ενάντια στην ατομική αξιολόγηση, ολοκληρώθηκε η πορεία των εκπαιδευτικών στο κέντρο της Αθήνας. Η πορεία ξεκίνησε από τα Προπύλαια, όπου νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο, και ολοκληρώθηκε μπροστά από το κτίριο της Βουλης.
Το παρών στη σημερινή κινητοποίηση έδωσε μεγάλος αριθμός δασκάλων, καθηγητών αλλά και φοιτητών. ΔΟΕ και ΟΛΜΕ ζητούν να «ανατραπεί η αναβίωση του επιθεωρητισμού» και τη θωράκιση τής «παιδαγωγικής ελευθερίας» στην εξάσκηση του λειτουργήματός τους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
Ποιες ώρες θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
«Ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα συντρόφων για ένα νέο ξεκίνημα»
Αναπτύσσεται κοινή επιχειρησιακή δράση στον τομέα της αντιτρομοκρατίας
Προτεραιότητα η πολιτική προετοιμασία και τα ψηφοδέλτια
Ο ΠτΔ επισκέφτηκε το Τζαμί Καλούτσιανης και το Οθωμανικό Λουτρό στο Κάστρο Ιωαννίνων
Tο συνολικό ποσό της δωρεάν κρατικής αρωγής ανέρχεται σε περίπου 36,5 εκατ. ευρώ
Κατά τη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η κοινή προσήλωση στο Διεθνές Δίκαιο
Οι μεγάλες πόλεις δεν προχωρούν επειδή οι διοικήσεις τους αναρωτιούνται διαρκώς «ποιος είναι αρμόδιος»
Στο επίκεντρο η εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Συμφώνου για τη Μετανάστευση και το Άσυλο
«Αυτοψία» στις εργασίες αποκατάστασης
«Οι απειλές για αποχώρηση, αν μου γινόταν η τιμή να ηγηθώ της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, είναι έκφραση συντροφικότητας;»
Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες
«Δεν χωρούν στον δρόμο μου των αλλονών κουμάντα!»
61.000 βεβαιώσεις επιλεξιμότητας μέχρι σήμερα
«Επιθυμούμε να δικαστούμε άμεσα», σημείωσε o βουλευτής
Ακόμη μία αποχώρηση από την Κ.Ο. του κόμματος
«Ταξιδιάρα ψυχή και αιώνια έφηβη, άγγιξες με σεβασμό και τα εικαστικά, ζωγραφίζοντας με πάθος και ευαισθησία» είπε συγκινημένος ο Πρόεδρος της Βουλής
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.