Πολιτικη & Οικονομια

Ο Γ. Βαρεμένος άρπαξε χαρτί από τα χέρια της Άννας Καραμανλή on air (βίντεο)

Η άγρια αντίδραση στην αψιμαχία των δύο βουλευτών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βαρεμένος - Άννα Καραμανλή: Kαβγάς σε πρωινή εκπομπή
© SKAI

Γιώργος Βαρεμένος - Άννα Καραμανλή: Kαβγάς στον αέρα πρωινής εκπομπής: Της πήρε το χαρτί με φωτογραφία του Τσίπρα από τα χέρια 

«Άναψαν τα αίματα» στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από μια έντονη συζήτηση, κάποια στιγμή η Άννα Καραμανλή έδειξε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος βρέθηκε τη Δευτέρα - και ενώ είχε γίνει γνωστή η πτώση του Phantom - σε θεατρική παράσταση, γεγονός που καυτηρίασε η «γαλάζια» βουλευτής.

«Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate», είπε η κυρία Καραμανλή, με τον κύριο Βαρεμένο να της απαντά: «Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη» και της άρπαξε το χαρτί μέσα από τα χέρια.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε και την αντίδραση των παρουσιαστών. «Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια γυναίκα», του είπε ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Γιώργο Βαρεμένο να ανταπαντά «δεν μπορώ τις αθλιότητες».

Αφού έπεσαν οι τόνοι, ο Γιώργος Βαρεμένος απολογήθηκε για την κίνησή του και η κυρία Καραμανλή αποδέχθηκε την «συγγνώμη» του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cq7uhpq1zjgh)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ