Πολιτικη & Οικονομια

Ο Κ. Μητσοτάκης για τους νεκρούς πιλότους του F-4: «Η Πολεμική Αεροπορία και ολόκληρη η Ελλάδα θρηνούν»

Η ανάρτηση τού πρωθυπουργού στα social media

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για τον νεκρό σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη - Τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των πιλότων του F-4

«Η Πολεμική Αεροπορία και η Ελλάδα θρηνούν» έγραψε στα social media ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την είδηση για τον θάνατο και του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, που σκοτώθηκε στην Ανδραβίδα μετά την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους F-4, στο οποίο επέβαινε με τον υποσμηναγό Μάριο - Μιχαήλ Τουρούτσικα. 

Ο πρωθυπουργός σημειώνει στην ανάρτησή του: «Την εθνική οδύνη κάνει ακόμη βαρύτερη η είδηση της απώλειας του Σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ύστερα από εκείνη του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα». 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Την εθνική οδύνη κάνει ακόμη βαρύτερη η είδηση της απώλειας του Σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ύστερα από εκείνη του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Ο κυβερνήτης του μαχητικού μας έπεσε μαζί με τον συγκυβερνήτη του την ώρα του καθήκοντος, υπηρετώντας την πατρίδα. Η σκέψη μου είναι στην οικογένειά του ιπταμένου Σμηναγού. Η Πολεμική Αεροπορία και ολόκληρη η Ελλάδα θρηνούν. Θρηνούν και τιμούν.