Πολιτικη & Οικονομια

Αυτοί είναι οι 350 υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Για ποιες περιφέρειες δεν ανακοινώθηκαν (ακόμη) τα ονόματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ: Στιγμιότυπο από συνεδρίαση Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Εκλογές 2023 - ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ: Οι υποψήφιοι βουλευτές και οι περιφέρειες τους 

Το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε σήμερα (29.1) τους 350 υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, που αναμένεται να ριχτούν στην εκλογική αναμέτρηση της Άνοιξης. Πρόκειται για τη γνωστοποίηση του 82% των ονομάτων, τα οποία εγκρίθηκαν κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. 

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι υποψήφιοι σε 6 εκλογικές περιφέρειες. Πρόκειται για τις μονοεδρικές Σάμου, Ζακύνθου, Καστοριάς και Ευρυτανίας, όπου αναζητούνται ισχυρές προσωπικότητες καθώς και για τις τριεδρικές περιφέρειες της Αρκαδίας και της Λακωνίας, όπου συνεχίζονται ακόμη οι διαβουλεύσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα των υποψηφίων

Υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στον Βόρειο Τομέα η Μιλένα Αποστολάκη

Δυναμική υποψηφιότητα που ισχυροποιεί το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στον Βόρειο τομέα της Β' Αθήνας είναι εκείνη της Μιλένας Αποστολάκη. 
Η δικηγόρος, διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας με τακτική αρθρογραφία και παρεμβάσεις, διεισδύει στο ευρύτερο ακροατήριο των προοδευτικών ψηφοφόρων. 

Αυτοί είναι οι 350 υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος

Στον Βόρειο Τομέα της Β' Αθήνας θα είναι υποψήφιος και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος. 

Σε ποιες περιφέρειες θα είναι υποψήφια γνωστά στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Παύλος Γερουλάνος θα είναι υποψήφιοι στην Α' Αθήνας, ενώ στον Βόρειο Τομέα της Β' Αθήνας θα είναι ακόμη υποψήφιοι οι Ανδρέας Λοβέρδος και Παναγιώτης Βλάχος. 

Στο Νότιο Τομέα υποψήφιοι θα είναι ο Στέφανος Ξεκαλάκης, ο Παύλος Χρηστίδης, και η Τόνια Αντωνίου. Στον Δυτικό Τομέα οι Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιχάλης Καρχιμάκης και Θανάσης Κατερινόπουλος.

Στην Ανατολική Αττική υποψήφιοι είναι ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και η Βάσια Αναστασίου. Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής θα είναι υποψήφιος στο Ρέθυμνο, ενώ ο Γιώργος Πεταλωτής στη Ροδόπη. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ