Πολιτικη & Οικονομια

Μιχ. Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας

Απέτυχε παντού η κυβέρνηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μιχάλης Κατρίνης στο βήμα της Βουλής
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EYROKINISSI

«Καθεστώς», κατάλυση κανόνων δικαίου και συγκάλυψη, καταλόγισε στην κυβέρνηση ο Μιχάλης Κατρίνης, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή.

Σχετικά με την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη, μίλησε για «ένα σχέδιο καλά οργανωμένο». Ακόμα ανέφερε ότι «Υπάρχει ρυπαρό δίκτυο που στήθηκε και οργανώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου και στηρίζεται και προστατεύεται μέχρι και σήμερα από την κυβέρνηση της ΝΔ. Πολύ φοβάμαι ότι εξακολουθεί να υφίσταται. Το ΠΑΣΟΚ αναζητά την αλήθεια, γιατί η χώρα δεν θέλει να προχωράει με σκιές. Τίποτα δεν έχει τελειώσει και δεν θα ξεχαστεί. Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν θα συμμετέχει σε αυτήν την κακόγουστη παράσταση, αλλά ούτε θα αφήσουμε να μετατρέψουν σε ρινγκ τον πολιτικό διάλογο και η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Κατρίνης.

«Στοχοποιείται ένας έντιμος και αδέκαστος λειτουργός», είπε για τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο. «Αυτή η κυβέρνηση απέτυχε παντού, προσπαθεί να κρύψει τα προβλήματα μέχρι τις εκλογές» ανέφερε ακόμα.

«Αυτός ο πρωθυπουργός αυτή η κυβέρνηση δεν θα πάρουν ψήφο εμπιστοσύνης από το ΠΑΣΟΚ» σημείωσε ο κ. Κατρίνης. «Το ΠΑΣΟΚ θα δείξει σεβασμό απέναντι στην ψήφο των πολιτών, που είναι βέβαιο ότι θα εμπεριέχει και τη λύση στο πολιτικό πρόβλημα της χώρας. Θα διαχειριστεί με όρους σύνεσης, ευθύνης και εθνικού συμφέροντος τη δύναμη που θα του δώσουν οι πολίτες στην κάλπη. Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει υπέρ της πρότασης δυσπιστίας» είπε.

«Το ΠΑΣΟΚ, ως δύναμη αλλαγής και ευθύνης, απευθύνεται στους Έλληνες πολίτες. Τους καλεί να ανατρέψουν με την ψήφο τους το σημερινό πολιτικό σκηνικό, ένα σκηνικό φθοράς των θεσμών και μιας βαθιά ριζωμένης παρακμής». Καλούμε τον ελληνικό λαό, στις εκλογές που έρχονται, να ανακόψει με την απόφαση και την ψήφο του τη φθορά και την παρακμή που απειλεί, πλέον, ευθέως τη χώρα και το μέλλον της» κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ