Πολιτικη & Οικονομια

Μετά το τροχαίο ο Άδωνις Γεωργιάδης άναψε κεράκι σε εκκλησία (εικόνες)

«Αισθάνομαι ότι οι γονείς μου ήταν μαζί μου», έγραψε ο υπουργός στο Twitter

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: Το τροχαίο ατύχημα, η επίσκεψη σε εκκλησία και η ανάρτηση στο Twitter με αναφορές στους γονείς τους

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη (24.1) εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να ανάψει ένα κεράκι, μετά το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη μαζί με τη σύζυγό του

«Σήμερα άναψα ένα κεράκι στον Ι. Ν. της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας. Εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και βαπτιστήκαμε. Έπρεπε να το κάνω διότι χθες ήταν δύσκολη μέρα και οι γονείς μου αισθάνομαι ότι ήταν μαζί μου. Ποτέ δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους μας όσα χρόνια και να περάσουν», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter. 

Άδωνις Γεωργιάδης: Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Αθήνας

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Τρίτης (24/12), στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς να υπάρξει ευτυχώς κάποιος τραυματισμός.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα συνέβη στις 00:00, όταν το όχημα που επέβαιναν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, κάτω υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στη συμβολή της οδού Φιλελλήνων με τη Σουρή, λίγο μετά την πλατεία Συντάγματος. Οι ζημιές ήταν μόνο υλικές και δεν καταγράφηκε κάποιος τραυματισμός ενώ παράλληλα δεν χρειάστηκε η συνδρομή της Τροχαίας, καθώς οι δύο οδηγοί προχώρησαν σε φιλικό διακανονισμό.