- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Σταϊκούρας για έκτακτο δώρο Πάσχα: «Δημιουργείται ο δημοσιονομικός χώρος» (βίντεο)
«Οφείλουμε να βοηθήσουμε όσο περισσότερο την κοινωνία»
Έκτακτο Δώρο Πάσχα - Αυξάνονται οι πιθανότητες να δοθεί το επίδομα σε δικαιούχους - Οι διευκρινίσεις από τον Χρήστο Σταϊκούρα
Aνοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί έκτακτο δώρο Πάσχα σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και συνταξιούχους άφησε σε συνέντευξή του ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.
Συγκεκριμένα, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (23/1) στον ΣΚΑΪ, ο κ. Σταϊκούρας κλήθηκε να σχολιάσει σχετικά δημοσιεύματα για το συγκεκριμένο επίδομα.
Όπως είπε, «αρχίζει να δημιουργείται δημοσιονομικός χώρος για κάποιες πρόσθετες παρεμβάσεις που θα προτεραιοποιήσει ο πρωθυπουργός ανάμεσα στις πολλές ανάγκες που έχει η κοινωνία».
«Φαίνεται ότι αρχίζει να δημιουργείται ένας δημοσιονομικός χώρος» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών, συμπληρώνοντας πως όταν έχεις κρίσεις και δημιουργείται δημοσιονομικός χώρος, «οφείλεις να βοηθήσεις όσο μπορείς περισσότερο την κοινωνία».
Καλύτερα από τις προβλέψεις η ελληνική οικονομία
Ο Χρήστος Σταϊκούρας εξήγησε ότι το 2022 η οικονομία πήγε καλύτερα και σε σχέση με τις προβλέψεις του προϋπολογισμού, «και η καλή πορεία της ελληνικής οικονομίας μάς δίνει τη δυνατότητα να βοηθάμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, αλλά δεν υπάρχουν ανεξάντλητοι πόροι για βοήθεια».
Επίσης, ο υπουργός εξέφρασε την ανησυχία του για τις αυξήσεις που έχουν μετατοπιστεί από την ενέργεια στον τομέα τροφίμων, γεγονός που -όπως είπε- αφορά όλη την Ευρώπη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.