Πολιτικη & Οικονομια

Μόνη στο κελί της πέρασε τα Χριστούγεννα η Εύα Καϊλή - Δεν την επισκέφθηκε κανείς

Το πλουσιοπάροχο γεύμα της υπερσύγχρονης φυλακής που βρίσκεται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μόνη στο κελί της πέρασε τα Χριστούγεννα η Εύα Καϊλή - Δεν την επισκέφθηκε κανείς

Εύα Καϊλή: Μόνη τα Χριστούγεννα στις φυλακές - Το πλουσιοπάροχο γεύμα και η επίσκεψη του πατέρα της στις 23 του μήνα

Χριστούγεννα στο κελί της στις φυλακές του Χάρεν στις Βρυξέλλες και μόνη της έκανε η Εύα Καϊλή. Η πρώην Ευρωβουλευτής θα βρίσκεται στη φυλακή έως τις 22 Ιανουαρίου, όταν και θα εξεταστεί ξανά το ενδεχόμενο αποφυλάκισής της με περιοριστικά μέτρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η Εύα Καϊλή δεν δέχθηκε καμία επίσκεψη ανήμερα των Χριστουγέννων παρά το επισκεπτήριο που είχε κανονικά η φυλακή εκείνη την ημέρα. Μόνο ο πατέρας της την επισκέφθηκε την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, για δεύτερη φορά έως τώρα.

Να σημειωθεί, δε, πως σε αυτό το διάστημα που βρίσκεται προφυλακισμένη, δεν έχει καθόλου δει την κόρη της, καθώς η ίδια δεν ήθελε το παιδί της να τη δει σε αυτή την κατάσταση.

Πλουσιοπάροχο γεύμα και ρεβεγιόν στις φυλακές

Παρά το γεγονός πως πέρασε τα Χριστούγεννα μόνη, η Εύα Καϊλή απόλαυσε ένα άκρως εστιατορικό γεύμα στις υπερσύγχρονες φυλακές, όπου και κρατείται.

Σύμφωνα με το Mega το τραπέζι του ρεβεγιόν των Χριστουγέννων για την Εύα Καϊλή και τις συγκρατούμενές της είχε ως ορεκτικό σούπα σπαραγγιού. Το κυρίως πιάτο ήταν pavé γαλοπούλας με αρακά, καρότα και σάλτσα πιπεριάς.

Επιδόρπιο dame blanche, ένα γλυκό από παγωτό βανίλια με σαντιγί και ζεστή λιωμένη σοκολάτα καθώς και μάφιν.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ