Πολιτικη & Οικονομια

Το απόγευμα η συνάντηση της Εύας Καϊλή με την κόρη της μέσα στις φυλακές

Σχεδόν έναν μήνα μετά τη σύλληψή της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εύα Καϊλή
© Menelaos Myrillas / SOOC

Εύα Καϊλή: Συνάντηση με την κόρη της μετά από σχεδόν έναν μήνα - Η επίσκεψη στη φυλακή μετά από άδεια των βελγικών αρχών

Η Εύα Καϊλή θα δει σήμερα (6.1) το απόγευμα και για περίπου τρεις ώρες την κόρη της μέσα στις φυλακές όπου κρατείται μετά τη σύλληψή της από τις βελγικές αρχές στις 9 Δεκεμβρίου. 

Οι βελγικές αρχές συναίνεσαν στο να επιτραπεί στην πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου να δει τη μόλις 2 ετών κόρη της σε μία επίσκεψη που θα διαρκέσει περίπου τρεις ώρες και στην οποία θα είναι παρών και ο πατέρας της Εύας Καϊλή. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cpkwwz7cke9d)

Σύμφωνα με το Star, ο χώρος μέσα στις εγκαταστάσεις των φυλακών στον οποίο θα συναντηθεί η κατηγορούμενη ευρωβουλετής με την κόρη της θυμίζει περισσότερο σχολική τάξη, με ζωγραφιές στον τοίχο, τραπεζάκια και καρεκλάκια. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cpkhlt1xsmkx)

Εύα Καϊλή: Διάψευση των φημών περί εγκυμοσύνης

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με μια σύντομη δήλωση στον Alpha, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες, που θέλουν την ευρωβουλευτή, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη για το σκάνδαλο διαφθοράς Qatargate, να είναι έγκυος.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρίνα Πατούλη έκανε μια δήλωση για την Εύα Καϊλή και σκάνδαλο διαφθοράς λέγοντας πως: «Θέλω να πω ότι ως γυναίκα, δεδομένου ότι έχει τον σύντροφό της –ακούγεται ότι είναι έγκυος–, τη στηρίζω και στενοχωριέμαι με όλο αυτό που έχει συμβεί». Αμέσως οι φήμες περί εγκυμοσύνης φούντωσαν, ωστόσο ο κ. Δημητρακόπουλος διέψευσε τα σενάρια περί εγκυμοσύνης.

«Είναι ψευδές, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», τόνισε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cpielb4ln4d5)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ