Πολιτικη & Οικονομια

Συγκροτείται Ομάδα Εργασίας για τα ράντζα στα νοσοκομεία

Τι ειπώθηκε στη σύσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη - Θάνου Πλεύρη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συγκροτείται Ομάδα Εργασίας για τα ράντζα στα νοσοκομεία

Ομάδα Εργασίας για τα ράντζα στα Νοσοκομεία - Η σύσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας στο Μαξίμου

Τη συγκρότηση Ομάδας Εργασίας, η οποία θα εργαστεί μέσα στις γιορτές προκειμένου στις αρχές του 2023 να καταθέσει σχέδιο δράσης για τη διαχείριση και τον δραστικό περιορισμό του φαινομένου των ράντζων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ όλη της χώρας, ζήτησε σήμερα το πρωί (23.12) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συζήτηση σε επίπεδο Υπουργείου Υγείας και Μεγάρου Μαξίμου έγινε το πρωί της Παρασκευής (23.12) με τη συμμετοχή του υπουργού Θάνου Πλεύρη, της αναπληρώτριας υπουργού Μίνας Γκάγκα και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Μεταξύ άλλων, εκφράστηκε η έντονη ανησυχία των υπουργών για αύξηση των κρουσμάτων γρίπης και κορωνοϊού την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, λόγω συγχωτισμού ατόμων μεγάλης ηλικίας και νεοτέρων στα οικογενειακά τραπέζι και τα ρεβεγιόν.  

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cp8ygkoitjpl)

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στον «Ευαγγελισμό», το «Αττικόν» και το «Γεννηματά» κατά την έναρξη της εφημερίας «πλημμυρίζουν» από ράντζα οι διάδρομοι, τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν μέχρι και τα 80. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ