Πολιτικη & Οικονομια

Στο υποβρύχιο Παπανικολής η Κατερίνα Σακελλαροπούλου (εικόνες, βίντεο)

Η ΠτΔ τίμησε τις εκδηλώσεις για τον Άγιο Νικόλαο και την επέτειο των ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμμετείχε στον πλου του υποβρυχίου Παπανικολής, από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας προς στον Πειραιά.

Το υποβρύχιο Παπανικολής επισκέφτηκε σήμερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Μάλιστα, η ΠτΔ μπήκε στο εσωτερικό του υποβρυχίου και συμμετείχε σε «βόλτα» από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας προς στον Πειραιά.

Ο πλους του υποβρυχίου είχε προγραμματισθεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Πολεμικού Ναυτικού για τον Άγιο Νικόλαο και την επέτειο των νικηφόρων ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων 1912-13.

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκε αρχικά στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας ο αρχηγός του Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης.

Στη συνέχεια της επίσκεψης της Προέδρου της Δημοκρατίας στο υποβρύχιο Παπανικολής, την Κατερίνα Σακελλαροπούλου υποδέχθηκαν ο διοικητής Διοίκησης Υποβρυχίων Πλοίαρχος Ιωάννης Στρατογιάννης και ο κυβερνήτης πλωτάρχης Σάββας Μακρής.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συμμετείχε στον προγραμματισμένο πλου του υποβρυχίου από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας προς τον Πειραιά © AΠΕ/ΜΠΕ/Θεόδωρος Μανωλόπουλος
Η ΠτΔ μπήκε στο εσωτερικό του υποβρυχίου και συμμετείχε σε διαδρομή από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας προς στον Πειραιά © AΠΕ/ΜΠΕ/Θεόδωρος Μανωλόπουλος
Αφορμή για την επίσκεψη της ΠτΔ, οι εορταστικές εκδηλώσεις του Πολεμικού Ναυτικού για τον Άγιο Νικόλαο και την επέτειο των νικηφόρων ναυμαχιών των Βαλκανικών Πολέμων 1912-1913 © AΠΕ/ΜΠΕ/Θεόδωρος Μανωλόπουλος