Πολιτικη & Οικονομια

Δένδιας για παρακολουθήσεις: Με καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού

«Διαρκής η συνεργασία μας, χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη» επισημαίνει ο Υπουργός Εξωτερικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νίκος Δένδιας
Ο Νίκος Δένδιας © Εurokinissi

Δένδιας: Με καλύπτει η δήλωση του πρωθυπουργού για τις παρακολουθήσεις

Η συνεργασία μου με τον πρωθυπουργός είναι διαρκής και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, κατά την άφιξή του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες.

«Θα ήθελα, όμως, επιπλέον να πω ότι η συνεργασία μου με τον Πρωθυπουργό είναι μια συνεργασία διαρκής και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη. Έχει παράξει άλλωστε απτά αποτελέσματα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής στην πιο δύσκολη περίοδο» είπε ο κ. Δένδιας και συμπλήρωσε:

«Από εκεί και πέρα δε, με καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως».

Προ ημερών «κύκλοι» του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια, επισήμαιναν ότι είναι αδιανόητο και επικίνδυνο να υπονοείται ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθούσε τον υπουργό Εξωτερικών, σχολιάζοντας το δημοσίευμα της εφημερίδα Documento όπου το όνομα του Νίκου Δένδια αναφέρεται στον κατάλογο των ονομάτων που -σύμφωνα με το δημοσίευμα- ήταν θύμα υποκλοπών από το «παρακράτος Μητσοτάκη».

«Είναι αδιανόητο και επικίνδυνο να υπονοείται ότι ο Πρωθυπουργός παρακολουθούσε τον Υπουργό Εξωτερικών. Η χώρα λαμβάνει συνεχώς μέτρα για την ασφάλεια των επικοινωνιών του Υπουργού Εξωτερικών και των μελών του ΚΥΣΕΑ, καθώς πολλοί εντός και εκτός Ελλάδας θα ήθελαν να ακούνε τις συνομιλίες τους», τόνιζαν κύκλοι του κ. Δένδια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ