Πολιτικη & Οικονομια

Συλλυπητήρια Μητσοτάκη σε Ερντογάν και τουρκικό λαό

Δείτε την ανάρτησή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συλλυπητήρια Μητσοτάκη σε Ερντογάν και τουρκικό λαό
Κυριάκος Μητσοτάκης © ΕPA Pool

Μητσοτάκης για την βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη: «Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή τρομοκρατίας»

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, στον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν και στον τουρκικό λαό για την «αποτρόπαια», όπως την χαρακτηρίζει επίθεση στην Τουρκία εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο Twitter.

O Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνει: «Συγκλονισμένος και λυπημένος από την είδηση της αποτρόπαιας επίθεσης στην Τουρκία. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, στον Πρόεδρο Ερντογάν και στον τουρκικό λαό. Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή τρομοκρατίας».

Την ίδια ώρα, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις τουρκικές αρχές αναφορικά με την έκρηξη που έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα στην Κωνσταντινούπολη.

Όπως αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών, σε σχετική ανακοίνωση του, σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία, δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των θυμάτων.

«Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα την τρομοκρατία και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην τουρκική κυβέρνηση και στον τουρκικό λαό» αναφέρει επίσης η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ