Πολιτικη & Οικονομια

Σκέρτσος για παρακολουθήσεις: Λίστες χωρίς αποδείξεις ευτελίζουν την υπόθεση

Δείτε την ανάρτησή του και τον διάλογο με το Documento

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σκέρτσος για παρακολουθήσεις: Λιστες χωρίς αποδείξεις ευτελίζουν την υπόθεση
Ο Άκης Σκέρτσος © Εurokinissi

Παρακολουθήσεις - Άκης Σκέρτσος: Οι λίστες του Documento δεν εισφέρουν κανένα νέο στοιχείο - Ευτελίζουν μία σοβαρή υπόθεση

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με το οποίο περιλαμβάνεται και ο ίδιος στη λίστα των παρακολουθήσεων με το λογισμικό Predator, σχολιάζει ο Άκης Σκέρτσος

Ο υπουργός Επικρατείας, με ανάρτησή του στο Facebook, κάνει λόγο για αθλιότητα και για λίστες χωρίς αποδείξεις.

Παρακολουθήσεις - Άκης Σκέρτσος: Η ανάρτησή του

Την αθλιότητα από όπου κι αν εκπορεύεται την αντιμετωπίζεις με διαφάνεια και εμπιστοσύνη στους θεσμούς και τη δικαιοσύνη. Δεν συνδιαλέγεσαι ούτε βουτάς στο βούρκο μαζί της. Στις δημοκρατίες επίσης, σε αντίθεση με τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, όποιος κατηγορεί κάποιον οφείλει να τεκμηριώνει τις κατηγορίες του. Ειδάλλως είναι συκοφάντης.

Οι λίστες του ντοκουμέντου δεν εισφέρουν κανένα νέο στοιχείο στην υπόθεση των παράνομων παρακολουθήσεων ούτε τεκμηριώνονται με αποδείξεις -που εφόσον υπάρχουν πρέπει να προσκομιστούν στη δικαιοσύνη και να μη γίνουν φειγ βολάν.

Το μόνο που πετυχαίνει εν τέλει η σαλαμοποίηση των δήθεν "αποκαλύψεων" είναι ο ευτελισμός μιας σοβαρής υπόθεσης που αφορά κάθε δημοκρατικό πολίτη και η εξυπηρέτηση ενός οργανωμένου σχεδίου αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά προβλήματα αλλά και από το μετρήσιμο έργο που παράγεται καθημερινά σε πολλά πεδία πολιτικής προς όφελος των πολιτών.

Παραθέτω τη συνομιλία μου με τον συντάκτη του ντοκουμέντου διότι η εφημερίδα παρέλειψε να δημοσιεύσει ως όφειλε ολόκληρη την επικοινωνία.

skertsos

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ