Πολιτικη & Οικονομια

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Η διαφήμιση δεν διορθώνει τα πάντα

Η δύναμη της διαφήμισης, οι περιορισμoί της και η αξία ενός καλού προϊόντος ή μιας δυνατής υπηρεσίας.

Θέμης Σαρανταένας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Τα podcasts «Marketing & Business Tips» με τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα είναι η στήλη που φιλοδοξεί να εμπνεύσει επιχειρηματικά, να σας δώσει ιδέες, συμβουλές αλλά και ερεθίσματα για να γίνετε καλύτεροι επαγγελματίες.

Με απλά λόγια, χωρίς ορισμούς, με άξονα την ελληνική πραγματικότητα και πάντα με ρεαλιστική προσέγγιση ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας κάθε εβδομάδα θα αναλύει σύντομα και ένα διαφορετικό επιχειρηματικό θέμα.

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας έχει 20 χρόνια εμπειρίας στο μάρκετινγκ και στη συμβουλευτική μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων & επαγγελματιών, είναι πιστοποιημένος για τα τυπικά προσόντα και τις δεξιότητες συμβουλευτικής από τον Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος, έχει βραβευτεί ως Best Marketing Consultant στα βραβεία Franchise το 2019 & το 2021 και επιμελείται και παρουσιάζει εδώ και 7 χρόνια την τηλεοπτική εκπομπή Marketing in Practice που μεταδίδεται από 11 περιφερειακούς σταθμούς.

Στο 41ο podcast της στήλης Business & Marketing Tips με τίτλο «Η διαφήμιση δεν διορθώνει τα πάντα» θα μιλήσουμε για τη δύναμη της διαφήμισης, τους περιορισμούς της αλλά ταυτόχρονα και για την αξία ενός καλού προϊόντος ή μιας δυνατής υπηρεσίας.

Ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ