Πολιτικη & Οικονομια

Ο Δημήτρης Τσιόδρας προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για συκοφαντία

Καταγγέλλει πολιτική στόχευση ο διευθυντής γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο διευθυντής γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας προσφεύγει στη Δικαιοσύνη με αφορμή τα δημοσιεύματα που συνδέουν τη ΝΔ με τον Ηλία Μίχο.
«Οι κατασκευασμένες συκοφαντίες θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη στην οποία προσφεύγω», δηλώνει ο Δημήτρης Τσιόδρας

Ο διευθυντής γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας προσφεύγει στη Δικαιοσύνη με αφορμή τα δημοσιεύματα που συνδέουν τη ΝΔ και τον ίδιο με τον Ηλία Μίχο.

Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη o διευθυντής γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, «η πολιτική στόχευση» είναι προφανής σε δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον Ηλία Μίχο ως «κομματάρχη» της Νέας Δημοκρατίας με άμεση εμπλοκή του ίδιου.

Ο 53χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό βρίσκεται προφυλακισμένος στο σωφρονιστικό κατάστημα Γρεβενών.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας αναφέρει τα εξής στην ανάρτησή του στο Twitter:

«Οι κατασκευασμένες συκοφαντίες θα κριθούν από τη Δικαιοσύνη στην οποία προσφεύγω. Η πολιτική στόχευση προφανής. Ούτε είναι, ούτε ήταν ποτέ κομματάρχης μου ο Μίχος και δεν έχω σχέση μαζί του. Ο βούρκος δεν με αγγίζει».

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, όσο και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχουν κάνει λόγο για πολιτική χυδαιότητα και συκοφαντία αναφορικά με τα δημοσιεύματα που επιχειρούν να συνδέσουν τον κατηγορούμενο για τη φρικτή υπόθεση του Κολωνού με την κυβερνώσα παράταξη.

«Αυτός ο άνθρωπος ήταν ένας εγκληματίας. Με φρικτές και αποτρόπαιες πράξεις. Και όλοι αυτοί που παίρνανε σειρά για να κακοποιήσουν αυτό το 12χρονο παιδί», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας για την υπόθεση.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο κ. Θεοδωρικάκος ξεκαθάρισε ότι η έρευνα θα φθάσει μέχρι το τέλος και θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, ζητώντας να «σεβαστούν ότι η διαδικασία σχετίζεται με ένα βάναυσα κακοποιημένο δωδεκάχρονο παιδί».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ