Πολιτικη & Οικονομια

Στο Κίεβο ο Νίκος Δένδιας - Θα συναντηθεί με τον Ουκρανό ομόλογό του

Για τρίτη φορά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Aνησυχία Δένδια για την κλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία
Νίκος Δένδιας Aνησυχία © EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Νέα επίσκεψη Δένδια στο Κίεβο - Συνάντηση με τον Ουκρανό ομόλογό του Ντμίτρο Κουλέμπα - Τι θα συζητηθεί

Το Κίεβο επισκέπτεται σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου αναμένεται να έχει συναντήσεις με τον Ουκρανό ομόλογό του Ντμίτρο Κουλέμπα και άλλους ανώτατους αξιωματούχους, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Η επίσκεψη αυτή είναι η τρίτη επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή, καθώς έχει ήδη μεταβεί δύο φορές στην Οδησσό, πόλη άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Ελληνισμό.

Στο πλαίσιο των επαφών του, ο υπουργός Εξωτερικών αναμένεται να επαναλάβει το μήνυμα ότι η Ελλάδα τάσσεται υπέρ της εδαφικής ακεραιότητας και της κυριαρχίας όλων των κρατών, και ότι καταδικάζει τον αναθεωρητισμό, από όπου και εάν προέρχεται, αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης, αναμένεται να αναφερθεί στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Ελλάδα για τη στήριξη της κυβέρνησης και του λαού της Ουκρανίας, τόσο σε διμερές, όσο και σε πολυμερές πλαίσιο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024
Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024

126 πόντους έλαβε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Η πλέον αξιομνημόνευτη στιγμή της ήταν η αντίδρασή της στη συνέντευξη Τύπου. Κάποιοι θεώρησαν ότι έκανε απόπειρα πολιτικής δήλωσης με τα χασμουρητά της.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.