Πολιτικη & Οικονομια

Ατύχημα για τη Σοφία Βούλτεψη στη Βουλή - Το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα

Έχασε την ισορροπία της και έπεσε η υφυπουργός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μικρό ατύχημα είχε στη Βουλή η υφυπουργός Μετανάστευσης, Σοφία Βούλτεψη: Σκόνταψε και έπεσε στην Ολομέλεια - Πώς σχολίασε το περιστατικό ο Αλέξης Τσίπρας.
Κινητοποίηση στα έδρανα του κοινοβουλίου με αφορμή το ατύχημα της Σοφίας Βούλτεψη © Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης

Μικρό ατύχημα είχε στη Βουλή η υφυπουργός Μετανάστευσης, Σοφία Βούλτεψη: Σκόνταψε και έπεσε στην Ολομέλεια - Πώς σχολίασε το περιστατικό ο Αλέξης Τσίπρας.

Ένα απρόοπτο περιστατικό συνέβη στην αίθουσα της Ολομέλειας στη Βουλή, με πρωταγωνίστρια τη Σοφία Βούλτεψη.

Λίγο αφότου τελείωσε η πρωτολογία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και θα πριν ξεκινήσει η δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα, η Σοφία Βούλτεψη «έχασε» ένα σκαλί και έπεσε, προκαλώντας κινητοποίηση στα έδρανα του κοινοβουλίου.

Το ατυχές συμβάν σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην «Ώρα του πρωθυπουργού», με αντικείμενο την ερώτηση για την ακρίβεια που είχε καταθέσει προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κατέβαινε τα σκαλιά στο πλάι του προεδρείου της Βουλής. Και ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είχε διαδεχτεί στο βήμα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Σοφία Βούλτεψη δεν πρόσεξε ότι «έχανε» το τελευταίο σκαλί, με αποτέλεσμα να πέσει.

Αμέσως βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έτρεξαν να τη σηκώσουν, ενώ φάνηκε πως η Σοφία Βούλτεψη χτύπησε ελαφρά στο γόνατό της.

Ο Αλέξης Τσίπρας, αφού βεβαιώθηκε ότι η Σοφία Βούλτεψη δεν είχε χτυπήσει, θέλησε να ελαφρύνει το κλίμα: «Σημασία έχει να σηκώνεσαι όταν πέφτεις», αστειεύτηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ