Πολιτικη & Οικονομια

Ακραία επίθεση της Άννας Βαγενά στη ΝΔ: «Είστε κόμμα παιδεραστών»

Τηλεφώνημα για συγγνώμη μετά την εκτός ορίων τοποθέτηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά απευθύνθηκε με χυδαίο τρόπο στον Μάξιμο Χαρακόπουλο της ΝΔ: «Είσαι στο κόμμα των παιδεραστών».
Έντονες αντιδράσεις στην Ολομέλεια της Βουλής από τους χυδαίους χαρακτηρισμούς της Άννας Βαγενά © Eurokinissi / Γιάννης Παναγόπουλος

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά απευθύνθηκε με χυδαίο τρόπο στον Μάξιμο Χαρακόπουλο της ΝΔ: «Είσαι στο κόμμα των παιδεραστών».

Χυδαία επίθεση στους βουλευτές της πλειοψηφίας εξαπέλυσε η Άννα Βαγενά στη Βουλή αποκαλώντας την Νέα Δημοκρατία «κόμμα παιδεραστών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια του κοινοβουλίου της αίτησης άρσης ασυλίας του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά, η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άννα Βαγενά απευθύνθηκε στον βουλευτή της ΝΔ Μάξιμο Χαρακόπουλο λέγοντας: «Πώς αισθάνεσαι που είσαι στο κόμμα των παιδεραστών;».

Ο κ. Χαρακόπουλος αντέδρασε άμεσα σημειώνοντας «μα τι είναι αυτά που λες. Ντροπή», ενώ ζήτησε από τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Όλγα Γεροβασίλη, να παρέμβει και να ανακαλέσει στην τάξη την βουλευτή.

Σύμφωνα με δημοσίευμά του, το protothema επικοινώνησε με τον κ. Χαρακόπουλο, ο οποίος επιβεβαίωσε τους διαλόγους, ενώ πρόσθεσε ότι κατόπιν της παρέμβασης της κυρίας Γεροβασίλη, η κυρία Βαγενά του τηλεφώνησε και του ζήτησε συγγνώμη, την οποία ο ίδιος έκανε δεκτή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ