Πολιτικη & Οικονομια

Θεοδωρικάκος κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Ντροπή να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω στην ανθρώπινη τραγωδία με τη 12χρονη»

Ο υπουργός κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να σταματήσει να συκοφαντεί

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νέα δήλωση Θεοδωρικάκου κατά ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης από τον Ηλία Μίχο

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε νέα του δήλωση για τη 12χρονη στον Κολωνό, εξαπέλυσε νέα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Θεοδωρικάκος κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση «να σταματήσει επιτέλους να συκοφαντεί, να διαδίδει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μία ανθρώπινη τραγωδία που αφορά ένα 12χρονο παιδί».

Η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Στην τραγική υπόθεση της βάναυσης κακοποίησης του 12χρονου κοριτσιού η ΕΛ.ΑΣ. έχει δράση με επαγγελματισμό, ευαισθησία και αποτελεσματικότητα. Οι ένοχοι οδηγούνται στη Δικαιοσύνη, η οποία μην έχετε καμία αμφιβολία ότι πράττει και θα πράξει πλήρως το καθήκον της.

» Η αξιωματική αντιπολίτευση ας πάψει επιτέλους να συκοφαντεί να διαδίδει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μία ανθρώπινη τραγωδία που αφορά ένα 12χρονο παιδί. Ντροπή επιτέλους. Ο νόμος είναι νόμος, ισχύει απαρέγκλιτα για όλους. Τον εφαρμόζουμε με αυστηρότητα, με πράξεις και το βλέπουν όλοι οι πολίτες».

Την Τετάρτη (12/10) ο κ. Θεοδωρικάκος είχε δηλώσει πως η πολιτική χυδαιότητα έχει ονοματεπώνυμο ΣΥΡΙΖΑ και Σπίρτζης, υπογραμμίζοντας με νόημα πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κατασκευάζει ψέματα και να αναζητά κομματικά οφέλη πάνω σε μια ανθρώπινη τραγωδία».