Πολιτικη & Οικονομια

Νέο κόμμα ανακοίνωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος - Αντιπρόεδρος του «Πατρίδα» η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, +...

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιδρύθηκε το κόμμα «Πατρίδα» από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο - Έδωσαν τα χέρια με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία καταλαμβάνει θέση αντιπροέδρου.
Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Αφροδίτη Λατινοπούλου ηγούνται του κόμματος «Πατρίδα» © Instagram / Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ιδρύθηκε το κόμμα «Πατρίδα» από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο - Έδωσαν τα χέρια με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία καταλαμβάνει θέση αντιπροέδρου.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοίνωσε τη δημιουργία νέου κόμματος, του οποίου θα ηγείται, με την ονομασία «Πατρίδα». Ξεκίνησε ήδη η στελέχωση του πολιτικού σχήματος, με την Αφροδίτη Λατινοπούλου να καταλαμβάνει τη θέση της αντιπροέδρου.

Η συμπόρευση Λατινοπούλου - Μπογδάνου ήταν η αφορμή για τη διάλυση άλλου συνεργατικού σχήματος που είχε ανακοινωθεί προ μηνών.

Το κόμμα λέγεται «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α», που σημαίνει Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής, και στην ιστοσελίδα του περιγράφονται οι αρχές, οι βασικές θέσεις και μεγάλο μέρος του προγράμματός του.

«Η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. είναι το αληθινά δεξιό συντηρητικό αστικό κόμμα και αποτελεί το όχημα που θα μας οδηγήσει σε μέρες που ο Έλληνας και η Ελληνίδα θα είναι η πρώτη προτεραιότητα και θα ζουν με αξιοπρέπεια και ευμάρεια σε μια ισχυρή Ελλάδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Κεντρικός μας άξονας οι Έλληνες πολίτες που αγαπούν την Ελλάδα, αγωνιούν για το μέλλον της χώρας και του Ελληνισμού και προτίθενται να εργαστούν με ήθος και αποφασιστικότητα για την ελευθερία, την ευημερία και την εθνική ταυτότητα των Ελλήνων καθώς και τη διάσωση και διάδοση των συστατικών αρχών του Ελληνισμού».

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και η στελέχωση του κόμματος, πέραν του κ. Μπογδάνου και της κυρίας Λατινοπούλου.

Η ανακοίνωση που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στα κοινωνικά δίκτυα για την ίδρυση του κόμματος «Πατρίδα»:

Ο κόσμος αλλάζει, η Ευρώπη αλλάζει, καιρός να κάνουμε την Ελλάδα μια ισχυρή δύναμη.

Posted by Λατινοπούλου Αφροδίτη on Monday, September 26, 2022

Στις προγραμματικές θέσεις του κόμματος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, περιγράφονται οι απόψεις του για το μεταναστευτικό (το οποίο χαρακτηρίζει «λαθρομεταναστευτικό») ως εξής:

«Η έλλειψη ελέγχου της παράνομης μετανάστευσης εδώ και δεκαετίες, με αποκορύφωμα την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που άνοιξε διάπλατα τα σύνορα, αλλά με την ύποπτη αδιαφορία της κυβέρνησης της ΝΔ στη συνέχεια, έχει καταστήσει πλέον αδύνατη την ασφαλή διαβίωση των Ελλήνων πολιτών, ιδίως σε μεγάλα αστικά κέντρα».

Στις προγραμματικές θέσεις αναφορικά με την εξωτερική πολιτική, αναφέρει: «Η Ελλάδα οφείλει, να μεριμνά και να προετοιμάζεται τόσο σε διπλωματικό, όσο και σε στρατιωτικό επίπεδο, για ενδεχόμενα που για τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες φαντάζουν μάλλον αδιανόητα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ