Πολιτικη & Οικονομια

Παραιτήθηκε από σύμβουλος του Νίκου Ανδρουλάκη ο Σωτήρης Σέρμπος

Η ανάρτησή του λίγες ώρες μετά την επιστολή στον πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σωτήρης Σέρμπος
Σωτήρης Σέρμπος © Facebook

Σωτήρης Σέρμπος: Παραίτηση του διεθνολόγου - συμβούλου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη. 

Ο διεθνολόγος Σωτήρης Σέρμπος παραιτήθηκε από το επιτελείο συμβούλων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν μεταξύ τους να υπάρχει διάσταση απόψεων για τα διεθνή θέματα.

Ο Σωτήρης Σέρμπος, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρώην Επιστημονικός Διευθυντής Σχεδιασμού Πολιτικής στο Υπουργείο Εξωτερικών, υπέβαλλε την παραίτησή του την περασμένη Παρασκευή μέσω επιστολής του προς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ και στην οποία φέρεται να επικαλείται προσωπικούς λόγους. Πηγές από το ΠΑΣΟΚ αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καμία διάσταση απόψεων, αλλά ότι η παραίτηση ήρθε ως απόρροια των αυξημένων ακαδημαϊκών υποχρεώσεων του Σωτήρη Σέρμπου, που δεν του επιτρέπουν να παραμείνει στα καθήκοντά του, ειδικά όσο πλησιάζουμε σε προεκλογική περίοδο.

Πάντως, μόλις το Σάββατο, σε ανάρτησή του στo Facebook ο Σωτήρης Σέρμπος έγραφε: «Όσοι στην πορεία κατάπιαν τη ρωσική εισβολή ή μίλησαν για γέφυρες, ας ακούσουν ξανά την ομιλία του ΠΘ. Καμιά αξιοπιστία για να είσαι διεκδικητικός στο εξωτερικό αν παραμένεις δειλός στο εσωτερικό».

Όσοι στην πορεία κατάπιαν τη ρωσική εισβολή ή μίλησαν για γέφυρες, ας ακούσουν ξανά την ομιλία του ΠΘ. Καμιά αξιοπιστία για να είσαι διεκδικητικός στο εξωτερικό αν παραμένεις δειλός στο εσωτερικό.

Posted by Sotiris Serbos on Saturday, September 24, 2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ