Πολιτικη & Οικονομια

Σακελλαροπούλου: Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πρώτη Ελληνίδα που κατακτά δύο πρωτιές στη διοργάνωση

Το μήνυμα της ΠτΔ στη χρυσή πρωταθλήτρια

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου © EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Τα συγχαρητήρια της Προέδρου της Δημοκρατίας στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη - Τα μηνύματα Μητσοτάκη και Τσίπρα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με ανάρτησή της στο Twitter συγχαίρει την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου και επισημαίνει ότι έγινε η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά δύο πρωτιές στη διοργάνωση. 

«Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, με την κατάκτηση του 2ου χρυσού μεταλλίου στα 20 χλμ βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, λίγες μόνο μέρες μετά τη 1η θέση στα 35 χλμ, είναι η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά δύο πρωτιές στη διοργάνωση. Μπράβο Αντιγόνη, θερμά συγχαρητήρια!», έγραψε στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακκελαροπούλου. 

Νωρίτερα, στον θρίαμβο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη αναφέρθηκε με ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συγχαίροντας τη χρυσή πρωταθλήτρια και για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στα 20 χλμ βάδην, το οποίο κατέκτησε το πρωί του Σαββάτου (20/8) μετά από μία εντυπωσιακή κούρσα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο.

«Στο ψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού αθλητισμού και πάλι η Ελλάδα με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Δεύτερο χρυσό μετάλλιο μέσα σε λίγες ημέρες, παντοτινά χρυσή στις καρδιές μας», γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Ο αγώνας της, παράδειγμα για όλους μας», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με αφορμή την κατάκτηση του νταμπλ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου από την 38χρονη βαδίστρια. «Δεύτερο χρυσό για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, και στα 20χλμ βάδην. Κι όμως, αυτή η μεγάλη αθλήτρια αναγκάστηκε να μείνει 8 χρόνια εκτός αθλητισμού και να επιστρέψει με νυχτερινές προπονήσεις. Ο αγώνας της, παράδειγμα για όλους μας», αναφέρει στην ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Δεύτερο χρυσό για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, και στα 20χλμ βάδην. Κι όμως, αυτή η μεγάλη αθλήτρια αναγκάστηκε να μείνει 8...

Posted by Alexis Tsipras on Saturday, August 20, 2022

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ