Πολιτικη & Οικονομια

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ για πλαστογραφημένο έγγραφο

Τι αναφέρει ανακοίνωση της Βουλής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ © EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Πλαστό έγγραφο με την υπογραφή Τσίπρα κυκλοφορεί στα social media. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά από πλαστογραφία εις βάρος του, όπως καταγγέλλει.

Πρόκειται για έγγραφο που κυκλοφορεί στα social media με δήθεν οδηγίες για τον τρόπο παρουσίασης των γυναικοκτονιών που σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας.

«Για τη χυδαία αυτή ανάρτηση και την πλαστογραφία ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προσφεύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τόσο για τον πλαστογράφο όσο και για όσους την αναπαράγουν» τόνισε σε ανάρτησή της στο Twitter η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Τάνια Καραγιάννη, αναρτώντας το σχετικό έγγραφο.

Σημειώνεται πως για το εν λόγω ζήτημα ανακοίνωσε εξέδωσε και η Βουλή των Ελλήνων.

Πιο συγκεκριμένα από το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης της Βουλής των Ελλήνων διευκρινίζεται ότι «έγγραφο, που είδε το φως της δημοσιότητος πριν λίγο και φέρεται να προέρχεται από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας σφραγίδα εισερχομένου εγγράφου στην Ειδική Γραμματεία Προέδρου της Βουλής με αριθμό πρωτοκόλλου 86646/2.8.2022, ουδέποτε υπεβλήθη στη Βουλή, καθώς και ότι ο εν λόγω αριθμός πρωτοκόλλου είναι ανύπαρκτος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ