Πολιτικη & Οικονομια

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ούτε εκλογές, ούτε ανασχηματισμός - Να πάτε διακοπές

Το «πηγαδάκι» στο Προεδρικό Μέγαρο στη δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τους πολιτικούς αρχηγούς στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τους πολιτικούς αρχηγούς στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο © ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαψεύδει ότι θα γίνουν πρόωρες εκλογές και ανασχηματισμός. Η συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

Τα σενάρια εκλογών και ανασχηματισμού διέψευσε για μία ακόμη φορά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως είπε στους πολιτικούς αρχηγούς, σε πηγαδάκι που σχηματίστηκε την Κυριακή (24/7) στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 48 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, αλλά ούτε και ανασχηματισμός.

Μιλώντας με δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της δεξίωσης για την 48η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «εμείς θα συνεχίσουμε τις περιοδείες μας. Θα φανεί ποιος έχει την καλύτερη πολιτική φυσική κατάσταση. Ούτε εκλογές θα γίνουν, ούτε ανασχηματισμός. Φύγετε για διακοπές άνετα».

«Δεν σας τα έλεγα ότι δεν θα κάνω εκλογές; Δεν με ακούγατε» ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος αναφέρθηκε και στην ενεργειακή κρίση, υπογραμμίζοντας: «Για να υπάρχει έκτακτη Σύνοδος Κορυφής πρέπει να υπάρχει και πραγματικό αντικείμενο. Κάνουμε πολλές κινήσεις σε επίπεδο ΕΕ για το 15% (φυσικό αέριο)».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ