Πολιτικη & Οικονομια

Απαράδεκτα σχόλια για την εμφάνιση της Αχτσιόγλου - Η απάντησή της στους επικριτές

Η ερμηνεία της Αυγής - Η καταδίκη Πλεύρη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έφη Αχτσιόγλου
Έφη Αχτσιόγλου © Eurokinissi

Η εμφάνιση της βουλευτή και πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, στάθηκε αφορμή για να της επιτεθούν χρήστες του διαδικτύου.

Πλήθος από σεξιστικά σχόλια κατέκλυσαν το διαδίκτυο, με αφορμή την εμφάνιση της βουλευτή και πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου. Ειδικότερα, η κα Αχτσιόγλου παρουσιάστηκε λεπτή σε μία εμφάνισή της και μερίδα χρηστών των social media πήραν αφορμή να της επιτεθούν σχολιάζοντας την «πολύ αδύνατη» εμφάνισή της, όπως την χαρακτήρισαν. Μάλιστα, κάποιοι έφτασαν στο σημείο να της επιτεθούν επειδή είχε κάποιες μελανιές στο αριστερό μπράτσο της, κάνοντας απαράδεκτα σχόλια για δήθεν κακοποίηση.

Ε. Αχτσιόγλου:  Σύντομα αποκαλύπτεται η απάτη με τα δήθεν 600 ευρώ για το ρεύμα

Η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή» έγραψε άρθρο, με τίτλο «Έφη Αχτσιόγλου / Σεξιστική επίθεση στο Twitter από δεξιά τρολ».

«Εκτός ελέγχου βγαίνουν τα δεξιά τρολ με την άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις πρόωρες εκλογές. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο έβαλαν τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου με αισχρά σεξιστικά σχόλια και επαίσχυντα υπονοούμενα.

Τα δεξιά τρολ επέλεξαν να βυσσοδομήσουν κατά της τομεάρχου Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή την on camera δήλωσή της για τα ανεπαρκή επιδόματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που εξανεμίζονται από τις διαρκείς αυξήσεις. Η στρατιά των δεξιών τρολ όντας σε πανικό επέλεξε να σχολιάσει με σεξιστικό, αισχρό τρόπο την εμφάνιση της Έφης Αχτσιόγλου καθώς θεωρούν ότι είναι μέγα αδίκημα το ότι είναι αδύνατη και ακόμα μεγαλύτερο το ότι έκανε on camera δήλωση χωρίς να έχει βαφτεί», έγραψε η «Αυγή».

Τι απάντησε η κα Αχτσιόγλου στους επικριτές της και η καταδίκη Πλεύρη

«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει».

Την επίθεση στην κα Αχτσιόγλου καταδίκασε και ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης με ένα tweet του.

Κάπως εκτός κλίματος πάντως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας, ο οποίος έμεινε στην εξωτερική εμφάνιση της πρώην υπουργού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ