Μητσοτάκης: Προαναγγέλλει παρέμβαση για την τιμή της βενζίνης
Ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα
Kυριάκος Μητσοτάκης: Παρέμβαση για την τιμή της βενζίνης.
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προαναγγέλλει παρεμβάσεις στη βενζίνη, οι οποίες θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ.
Η ΕΡΤ έδειξε ένα μικρό απόσπασμα στο κεντρικό της δελτίο, στο οποίο ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα υπάρξει παρέμβαση και στην τιμή της βενζίνης, με τις ανακοινώσεις να είναι προγραμματισμένες για την επόμενη εβδομάδα.
Η παρέμβαση θα αφορά τους επόμενους μήνες, είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού, εξηγώντας ότι «Θα υπάρξει παρέμβαση και στη βενζίνη και θα υπάρξουν ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα από το οικονομικό επιτελείο. Ο προηγούμενος τρόπος (δηλαδή το Fuel Pass) δίνει ένα περίγραμμα για το πώς θα παρέμβουμε και ίσως αυτή τη φορά να είναι με πιο ενισχυμένο τρόπο, διότι αντέχουμε δημοσιονομικά. Θα είναι μία ανακούφιση για τους πολίτες ενόψει των καλοκαιριών διακοπών».
Σύμφωνα με το τρέιλερ της ΕΡΤ, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε εκτενώς στα ελληνοτουρκικά, τονίζοντας την ισχυρή αποτρεπτική δύναμη της χώρας μας αλλά και τις ισχυρές συμμαχίες που έχει διαμορφώσει.
«Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί και οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται απολύτως ασφαλείς. Η χώρα δεν έχει απλά μια ισχυρή αποτρεπτική ικανότητα, την οποία πιστεύω ότι φροντίσαμε να την ενισχύσουμε τα τελευταία τρία χρόνια έτι περαιτέρω, αλλά έχει ταυτόχρονα και πολύ ισχυρούς συμμάχους» είπε, για να προσθέσει ότι «η χώρα μας εντάσσεται σε ένα πλαίσιο χωρών που αντιλαμβάνονται ότι τα σύνορα δεν μπορούν να παραβιάζονται διά της βίας».
Ο πρωθυπουργός είπε επίσης ότι, αναπόφευκτα, κάποια στιγμή, θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν.
Η συνέντευξη του πρωθυπουργού, που παραχώρησε νωρίτερα στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, στον χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης, θα μεταδοθεί απόψε στις 23:00.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.