Πολιτικη & Οικονομια

Η απάντηση Γεωργιάδη στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ για την πρόσληψη της κόρης του στο «Ελληνικό»

«Μην πυροβολείτε τα νέα παιδιά ακόμα και αν είναι παιδιά των πολιτικών»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γεωργιάδης
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Η απάντηση που έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την πρόσληψη της κόρης του στο «Ελληνικό».

Ο υπουργός Ανάπτυξης και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ, για την πρόσληψη της κόρης του στο «Ελληνικό».

«Η κόρη μου έχει κάνει εξαιρετικές σπουδές. Δούλευε σε μια μεγάλη εταιρεία. Άνοιξε μια θέση στο Ελληνικό και την πήραν. Χαμηλόμισθη θέση. Το επιχείρημα είναι ότι δεν έπρεπε να προσληφθεί γιατί είμαι εγώ υπουργός και έχω εξουσία στο έργο. Υπονοεί ότι είναι κάποιου είδους πολιτική συναλλαγή» ανέφερε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: 

«Εγώ όπως ξέρετε έχω αρμοδιότητα σε ένα τεράστιο κομμάτι της αγοράς. Για παράδειγμα έχω αρμοδιότητα σε όλα τα super market. Μπορεί να προσληφθεί η κόρη μου σε super market. Για εσάς όχι; Σε εστιατόρια και ξενοδοχεία; Πάλι όχι. Δηλαδή το παιδί μου δεν μπορεί να δουλέψει πουθενά στον ιδιωτικό τομέα. Μήπως μπορεί στο Δημόσιο; Πάλι όχι. Μήπως στο εξωτερικό. Ούτε και εκεί καθώς είδαμε την κριτική σας για τα παιδιά του πρωθυπουργού. Αρα τα παιδιά μου δεν μπορούν αν δουλέψουν πουθενά».

«Ακόμα και στον πόλεμο τα γυναικόπαιδα τα αφήνεις εκτός πολέμου. Εχουμε διαφωνίες αλλά δεν είμαστε εχθροί. Αλλά ακόμα και εχθροί να είμαστε τα αφήνουμε απ έξω τα γυναικόπαιδα. Είναι αυθύπαρκτη προσωπικότητα που κάνει την δική της ζωή. Μην πυροβολείτε τα νέα παιδιά ακόμα και αν είναι παιδιά των πολιτικών».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ