Πολιτικη & Οικονομια

Ο Θανάσης Καρτερός χαρακτηρίζει «χρήσιμο ηλίθιο» τον Νίκο Ανδρουλάκη

Με άρθρο του στην Αυγή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
elad_0.jpg
Ο Θανάσης Καρτερός με τον Αλέξη Τσίπρα (Φωτό αρχείου)

Ο δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός, πρώην επικεφαλής του γραφείου τύπου του Μαξίμου επί πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα βάλει κατά του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός, πρώην επικεφαλής του γραφείου τύπου του Μαξίμου επί πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα, και θεωρούμενος εκ των συνομιλητών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται στο ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη με την ευκαιρία του εσωκομματικού δημοψηφίσματος για το όνομα. 

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο Θανάσης Καρτερός:

«Στα παλιά τους τα παπούτσι ο Ανδρουλάκης με τη σοσιαλδημοκρατία και τον γλωσσοδέτη του. Χρήσιμος ηλίθιος είναι γι αυτούς. Αμορτισέρ που το προορίζουν να απορροφά τα τραντάγματα από τις λακκούβες της πολιτικής Μητσοτάκη. Και να κλείνει τον δρόμο προς τον ΣΥΡΙΖΑ- εγώ είμαι πιο όμορφος ιδού η κάλπη Μου. Κοντά στα άλλα παράδοξα ζούμε έτσι και το παράδοξο της πασαρέλας. Τα ΜΜΕ που στηρίζουν ασμένως Μητσοτάκη, να στηρίζουν και Ανδρουλάκη που τα βάζει, έτσι δεν είναι;- με τον Μητσοτάκη. Τον Τσίπρα σου λένε να κόψουμε, να ανακόψουμε, να διακόψουμε και με τον Ανδρουλάκη κάπως θα προκόψουμε. Εξ ου και η νέα χρήση του πήχη.

Κυριακή κοντή γιορτή όμως. Και μια φιλική συμβουλή προς μετρητές, μετρημένους και αμέτρητους. Με τον πήχη πολλά μπορούν να κάνουν, αλλά ας προσέξουν να μην καθίσουν πάνω του…»

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ