Πολιτικη & Οικονομια

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Ο πρωθυπουργός επανέλαβε μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και στο παρελθόν

«Η ενεργειακή κρίση απαιτεί θεσμικές παρεμβάσεις»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΚΙΝΑΛ
ΚΙΝΑΛ © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής με ανακοίνωσή του σχολιάζει τις ανακοινώσεις Μητσοτάκη για τα νέα μέτρα.

Με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής σχολιάζει τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη μείωση της ακρίβειας στο ρεύμα.

«Ο πρωθυπουργός επανέλαβε μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και στο παρελθόν μαζί με μια επιδοματική πολιτική», ανέφερε χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.

Στην ανακοίνωσή της η Χαρ. Τρικούπη επιμένει στην πρότασή της για «επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας» και προσθέτει ότι ο κ. Μητσοτάκης «άλλη μια φορά συμφώνησε με την εδώ και μήνες διατυπωμένη θέση μας για φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τα νέα μέτρα

 

«Η ενεργειακή κρίση που στη χώρα μας έχει πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις απαιτεί θεσμικές παρεμβάσεις, ανθεκτικές στο χρόνο.

Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε μέτρα που έχουν εξαγγελθεί και στο παρελθόν μαζί με μια επιδοματική πολιτική.

Επιμένουμε στην επιβολή πλαφόν στη λιανική τιμή της ενέργειας, που ανακουφίζει άμεσα νοικοκυριά και επιχειρήσεις από τους υπέρογκους λογαριασμούς και επιμερίζει το κόστος σε όλους τους συντελεστές της αγοράς.

Άλλη μια φορά συμφώνησε, με την εδώ και μήνες διατυπωμένη θέση μας, για φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας. Επιτέλους από τα λόγια, ας περάσει στις πράξεις».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ