Πελώνη για ενεργειακή ακρίβεια: Εντός Μαΐου τα μέτρα ανακούφισης
«Εύκολα λόγια οι υποσχέσεις Τσίπρα», λέει η Αριστοτελία Πελώνη
Αριστοτελία Πελώνη: Οι δηλώσεις της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου για το σχέδιο της κυβέρνησης σχετικά με την ενεργειακή ακρίβεια.
Εντός του Μαΐου θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το σχέδιο ανακούφισης των νοικοκυριών, των ευάλωτων συμπολιτών μας και των επιχειρήσεων, για την ενεργειακή ακρίβεια, όπως είπε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.
«Εξαντλούμε κάθε δυνατότητα, ώστε να μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους» στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η Αριστοτελία Πελώνη και χαρακτήρισε παράλληλα εύκολα λόγια και υποσχέσεις τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι θα καταθέσει τροπολογία που θα δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να μην πληρώσουν τη ρήτρα αναπροσαρμογής στο ρεύμα, μέχρις ότου κριθεί η νομιμότητά της στα ελληνικά δικαστήρια.
Η Αριστοτελία Πελώνη αναφέρθηκε ακόμη στην πρόσκληση που απηύθυνε στον πρωθυπουργό η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, να μιλήσει στο Κογκρέσο την Τρίτη 17 Μαΐου, μια μέρα μετά τη συνάντηση με τον Τζο Μπάιντεν, στον Λευκό Οίκο. Η κ. Πελώνη μίλησε για πάρα πολύ σημαντική πρόσκληση που απευθύνεται σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις, σε ξένους ηγέτες και δη σε πρωθυπουργούς, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός (που θα μιλήσει στο Κογκρέσο). Πρόσθεσε ότι τα τελευταία 40 χρόνια εβδομήντα ξένοι ηγέτες είχαν προσκληθεί να μιλήσουν στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών.
Στη συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, η Αριστοτελία Πελώνη επισήμανε ότι η πρόσκληση αναδεικνύει τον ενισχυμένο ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή, το εξαιρετικό επίπεδο των ελληνο-αμερικανικων σχέσεων και το κύρος και το βάρος του ίδιου του πρωθυπουργού.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υποχωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, «φρένο» σε σενάρια Τσίπρα και Καρυστιανού
Η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών στη Γενική Γραμματέα Μεταφορών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ
Πέντε μέλη της διοίκησης έκαναν λόγο για σοβαρά ζητήματα θεσμικής λειτουργίας
Η αντιπολίτευση μιλά για «χρηματοδότηση»
Με ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή – Στρατηγική συνεργασία σε εκπαίδευση, γλώσσα, ιστορία, πανεπιστήμια
Μια συζήτηση αφιερωμένη στο θέμα του βιβλίου του «Η Μεγάλη Επιστροφή»: την ελληνική οικονομία, τις προκλήσεις της, τα λάθη που προηγήθηκαν αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι.
Επιδοτείται και η μερική απασχόληση
Οι δικαστές θα έχουν άμεση και πλήρη πρόσβαση στον φάκελο κάθε υπόθεσης
Η κυβέρνηση έθεσε ως προϋπόθεση για τη συνάντηση να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι
Τι αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου
Ο Van Weel σε συνάντηση με τον Γ. Γεραπετρίτη: Η Ελλάδα σημαντικός παράγοντας ασφάλειας
Οι δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους των αγροτών
Ο πρωθυπουργός για τον νέο ψηφιακό δικαστικό φάκελο
Παραμένει υψηλή η φορολογική επιβάρυνση, παρά τη μικρή βελτίωση σε σχέση με το 2024
«Παραπληροφόρηση από τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ – Το μέτρο για τα ταξί μηδενικών ρύπων αφορά λιγότερο από το 1%»
Ο πρωθυπουργός αποχαιρετά τον πρώην Πρόεδρο Κύπρου, αναδεικνύοντας μεταρρυθμίσεις και ευρωπαϊκή πορεία
Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα ζητήσει την παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ
«Με τίμησε με την προστασία του σε πολύ δύσκολες στιγμές» - Η συλλυπητήρια δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.