Πολιτικη & Οικονομια

Νάντια Γιαννακοπούλου για Παύλο Πολάκη: «Πολιτικά επικίνδυνος. Γιατί ψήφισα την άρση ασυλίας του»

Η ανάρτηση Πολάκη στα social media: «Θα έχεις βλαστημήσει και εσύ και η κυρία Αραμπατζή»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στη Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του
Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στη Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία ψήφισε υπέρ της άρσης ασυλίας του © EUROKINISSI

Η Νάντια Γιαννακοπούλου αναφέρεται στον Παύλο Πολάκη και εξηγεί γιατί ψήφισε την άρση ασυλίας του. Τον καλεί να ανακαλέσει τη συκοφαντική ανάρτησή του.

«Πολιτικά επικίνδυνος» ο Παύλος Πολάκης, δηλώνει η Νάντια Γιαννακοπούλου, βουλευτής ΚΙΝΑΛ, απαντώντας με δήλωσή της στη «συκοφαντική ανάρτηση» που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για εκείνη.

«Είναι βαθιά πεποίθησή μου ότι οι βουλευτές δεν μπορούν να πετάνε λάσπη, να συκοφαντούν, να απειλούν και μετά να κρύβονται θρασύδειλα πίσω από τη βουλευτική τους ασυλία. Γι' αυτό ψήφισα υπέρ της άρσης ασυλίας του κ. Παύλου Πολάκη» ξεκαθαρίζει στη δήλωσή της η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Αναφερόμενη στην επίθεση που δέχτηκε από τον Παύλο Πολάκη «με το γνωστό χυδαίο ύφος του, με ψέματα και συκοφαντίες, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της πολιτικής τοξικότητας στο δημόσιο βίο της χώρας μας», η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ προσθέτει: «Η ρητορική, το ύφος, οι μέθοδοί του αποτελούν την έκφραση ενός υφέρποντος φασισμού. Μιας νοσηρής τοξικότητας που επηρεάζει το σύνολο της πολιτικής μας ζωής, δηλητηριάζει την κοινωνία μας και μας γυρίζει σε επικίνδυνες εποχές που κάθε προοδευτική κοινωνία οφείλει να αφήσει πίσω της».

Παράλληλα, καλεί τον Παύλο Πολάκη να ανασκευάσει τα όσα γράφει στο Facebook, καθώς «τα όσα ανέφερε στη συκοφαντική για μένα ανάρτησή του έχουν απαντηθεί διά της νομικής οδού και όσοι είχαν αναφερθεί παλαιότερα σε αυτά ανασκεύασαν εγκαίρως για να αποφύγουν τις νομικές συνέπειες. Συμβουλεύω λοιπόν δημοσίως τον κ. Παύλο Πολάκη να μην τις επαναλάβει, γιατί μετά θα τρέχει πάλι να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία».

Η Νάντια Γιαννακοπούλου απάντησε στον Παύλο Πολάκη για τη συκοφαντική του ανάρτηση στο Facebook
Η Νάντια Γιαννακοπούλου απάντησε στον Παύλο Πολάκη για τη συκοφαντική του ανάρτηση στο Facebook © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε και στη Φωτεινή Αραμπατζή (κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ), η οποία του είπε μεταξύ άλλων στη Βουλή: «Δύο μέτρα άνδρας και κρύβεστε πίσω από την ασυλία».

Νάντια Γιαννακοπούλου κατά Παύλου Πολάκη - Ολόκληρη η δήλωσή της

«Είναι βαθιά πεποίθησή μου ότι οι βουλευτές δεν μπορούν να πετάνε λάσπη, να συκοφαντούν, να απειλούν και μετά να κρύβονται θρασύδειλα πίσω από τη βουλευτική τους ασυλία. Γι' αυτό ψήφισα υπέρ της άρσης ασυλίας του κ. Παύλου Πολάκη και το ίδιο θα έπραττα σε κάθε περίπτωση που έκρινα ότι ο θιγόμενος δικαιούται να προσφύγει στη δικαιοσύνη, όποιον βουλευτή και αν αφορούσε η συζήτηση για την άρση ασυλίας.

» Για τον ποτισμένο με μίσος και φανατισμό λόγο του κ. Παύλου Πολάκη, ο κόσμος χωρίζεται σε "δικούς μας" που καλύπτουμε ό,τι και αν κάνουν και "εχθρούς" που πολεμάμε με κάθε τρόπο, ακόμα και τον πιο βρώμικο, χωρίς κανένα φραγμό. Στο μυαλό του όλα τα υπόλοιπα είναι ασήμαντες λεπτομέρειες. Γι' αυτό και μου επιτέθηκε με το γνωστό χυδαίο ύφος του, με ψέματα και συκοφαντίες, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της πολιτικής τοξικότητας στο δημόσιο βίο της χώρας μας.

» Τα όσα ανέφερε στη συκοφαντική για μένα ανάρτησή του έχουν απαντηθεί διά της νομικής οδού και όσοι είχαν αναφερθεί παλαιότερα σε αυτά ανασκεύασαν εγκαίρως για να αποφύγουν τις νομικές συνέπειες. Συμβουλεύω λοιπόν δημοσίως τον κ. Παύλο Πολάκη να μην τις επαναλάβει, γιατί μετά θα τρέχει πάλι να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία.

» Ο κ. Παύλος Πολάκης δεν είναι ένας "γραφικός" που λέει και μια κουβέντα παραπάνω επειδή είναι "αψύς Σφακιανός". Είναι πολιτικά επικίνδυνος. Η ρητορική, το ύφος, οι μέθοδοί του αποτελούν την έκφραση ενός υφέρποντος φασισμού. Μιας νοσηρής τοξικότητας που επηρεάζει το σύνολο της πολιτικής μας ζωής, δηλητηριάζει την κοινωνία μας και μας γυρίζει σε επικίνδυνες εποχές που κάθε προοδευτική κοινωνία οφείλει να αφήσει πίσω της.

» Τι σχέση έχει άραγε ο προοδευτικός χώρος με τις απειλές "θα σε θάψω τρία μέτρα κάτω από τη γη", "θα σε πάω αίμα", "θα βλαστημήσεις την ώρα και τη στιγμή", "η άλλη φορά θα είναι αλλιώς" (πώς δηλαδή;), κλπ. Σε τι προοδευτικό συμβάλει η τυφλή εχθροπάθεια την οποία ο κ. Πολάκης καλλιεργεί και δυστυχώς ο κ. Τσίπρας σιγοντάρει ή ανέχεται;

» Ας το πάρουν απόφαση και ο κ. Παύλος Πολάκης και όσοι τον καλύπτουν: Η εποχή των τραμπουκισμών σε βάρος στελεχών του ΠΑΣΟΚ / Κίνημα Αλλαγής έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η πολιτική θρασυδειλία δεν θα μένει ατιμώρητη. Και η ελληνική κοινωνία, σε μια δύσκολη περίοδο όπως αυτή που όλοι ζούμε, δεν θα βυθιστεί ξανά στον πολιτικό βούρκο».

Τι έγραψε ο Παύλος Πολάκης για τη Νάντια Γιαννακοπούλου

Ο Παύλος Πολάκης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook για τη Νάντια Γιαννακοπούλου και την απόφασή της να ψηφίσει την άρση ασυλίας του στη Βουλή:

«Μάλιστα… Η κυρία Γιαννακόπουλου κάνει ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ προς μελλοντική χρήση στο Μητσοτακεικο, μέσω της δήλωσης της πως υπερψήφισε την άρση ασυλίας μου για τη μήνυση της βουλευτού Σερρών της ΝΔ της κυριας Αραμπατζη . Επικαλείται μάλιστα "αρχές"!!! (Φωτό 1-2) ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ;;;;;

» - Αληθεια θα μας πει που ήταν οι αρχές της όταν την διοριζε ο κουμπάρος του Καραμανλή ΜΗΛΙΑΚΟΣ μόνιμη δικηγόρο στην Αγροτική Τράπεζα το 2007, την ίδια στιγμή που στελεχη του κομματος της διώκονταν από τον Μηλιάκο και τη δεξιά;

» - Θα μας πει που ήταν οι αρχές της όταν εχτιζε και μετά νομιμοποιουσε η ίδια που ήταν και Γενικη Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος,με αρμοδιοτητα ανάμεσα σε άλλα και τα αυθαίρετα, το αυθαίρετο σπίτι της στον Καρεα;

» - Θα μας πει μήπως, που ήταν οι αρχές της όταν μέσα στην πανδημία, που οι άνεργοι ηθοποιοί δεν είχαν να φάνε, διοριζε τον άντρα της Διευθυντή στη Δραματική Σχολή της Αγίας Βαρβάρας, με απόφαση του Δημάρχου και κουμπάρου της;

» Αστεία λοιπόν ή μάλλον γελοία και υποκριτική, είναι η δικη σας προσπάθεια να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα που χαρακτήριζουν την πορεία σας και να μιλάτε για ήθος και αρχές λέγοντας ότι οι βουλευτές δεν είναι προστατευομενο είδος.

» Εσεις που προστατεύσατε και "βολεψατε" οχι μόνο τον εαυτό σας αλλά και όλη σας την οικογένεια,την ώρα που ο κόσμος υποφέρει από την φτωχια και την ανεργία.

» ΥΓ λίγο υπομονή μέχρι το βράδυ απόψε ή αύριο το πρωί και θα έχεις βλαστημήσει και εσυ και η κυρία Αραμπατζη αυτήν την ψηφοφορία… Γιατί με ανάγκασε να ψάξω την υποτιθέμενη "συκοφαντία" της καταδίκης της που αθωώθηκε λέει!!!! Γιατι ο θεός συγχωρεί ,εγώ τους διεφθαρμένους ποτέ!!!!».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ