Πολιτικη & Οικονομια

Έκτακτο επίδομα Πάσχα: Πότε θα δοθεί - Ποιοι οι δικαιούχοι

Τι είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χρήματα - Ευρώ
Χρήματα - Ευρώ © UNSPLASH/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Άδωνις Γεωργιάδης: Για την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην καταβολή έκτακτου επιδόματος για όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα μίλησε ο υπουργός.

Για την καταβολή του έκτακτου επιδόματος Πάσχα στους έχοντες χαμηλά εισοδήματα μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως «η κυβέρνηση δεν μπορεί να αδιαφορήσει για όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και θα τους βοηθήσει από το υστέρημα του κράτους» και εξήγησε ότι «θα αφορά άτομα με χαμηλό εισόδημα, θα δοθεί πριν το Πάσχα ενώ οι όροι και το ύψος εξειδικεύονται από το υπουργείο Οικονομικών και αναμένονται το επόμενο διάστημα».

Ακολούθως ως προς τους δικαιούχους του έκτακτου επιδόματος, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «πρέπει να πάμε να ασκήσουμε μια στοχευμένη πολιτική σε εκείνους που πράγματι διακινδυνεύουν την επιβίωσή τους» ενώ σε νέα ερώτηση απάντησε ότι δικαιούχοι θα είναι «αυτοί που έχουν γενικά χαμηλό εισόδημα».

Τέλος, αναφορικά με το ύψος του έκτακτου επιδόματος αρκέστηκε, να πει ότι «θα είναι ένα ποσό που αντέχει ο προϋπολογισμός και που για τους ανθρώπους που έχουν χαμηλό εισόδημα θα κάνει τη διαφορά».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ