Πολιτικη & Οικονομια

ΤΡΑΙΝΟΣΕ-Κακοκαιρία Ελπίδα: Άνοιξε η πλατφόρμα για αποζημιώσεις

Τα ποσά που θα λάβουν οι επιβάτες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χιόνια στις γραμμές τρένου
Χιόνια στις γραμμές τρένου (φωτογραφία αρχείου) © EUROKINISSI

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αποζημίωση για την κακοκαιρία Ελπίδα - Τι πρέπει να ξέρουν οι επιβάτες αμαξοστοιχιών που παραιτήθηκαν

Άνοιξε η πλατφόρμα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την υποβολή αιτήσεων για αποζημίωση από τους επιβάτες αμαξοστοιχιών που έμειναν εγκλωβισμένοι στις 24 Ιανουαρίου λόγω των χιονοπτώσεων που έφερε η κακοκαιρία Ελπίδα στη χώρα. 

Με ανακοίνωσή της, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει τους επιβάτες, οι οποίοι παρέμειναν εγκλωβισμένοι επί των αμαξοστοιχιών 54, 55, 56, 57 και 885 στις 24 Ιανουαρίου 2022, ότι από σήμερα ενεργοποιείται η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων για τη λήψη της έκτακτης οικονομικής στήριξης.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν το αίτημά τους μέσω της φόρμας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://claims.trainose.gr/ από την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Αποζημίωση: Τα ποσά που θα πάρουν οι δικαιούχοι


Οι δικαιούχοι επιβάτες μπορούν να υποβάλλουν αίτημα για μία από τις κατωτέρω επιλογές:

α) τη χορήγηση εκπτωτικών κουπονιών ταξιδίου (vouchers) απεριόριστης ισχύος, μέσω των οποίων παρέχεται η δυνατότητα αγοράς οποιουδήποτε εισιτηρίου ή κάρτας διαδρομών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συνολικής αξίας 1.150 ευρώ.
β) τη χορήγηση εκπτωτικών κουπονιών ταξιδίου (vouchers) απεριόριστης ισχύος, μέσω των οποίων παρέχεται η δυνατότητα αγοράς οποιουδήποτε εισιτηρίου ή κάρτας διαδρομών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συνολικής αξίας 550 ευρώ, καθώς και καταβολής χρηματικού ποσού 500 ευρώ μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο αιτών.
γ) την καταβολή χρηματικού ποσού 1.000 ευρώ μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο αιτών.

ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Αποζημίωση: Η διαδικασία υποβολής αίτησης

Για την επιτυχή υποβολή της αίτησης είναι απαραίτητη η δήλωση του αριθμού εισιτηρίου με το οποίο ο επιβάτης ταξίδεψε. Σε περίπτωση μη χορήγησης της πληροφορίας αυτής, η αίτηση σας δεν θα εξετασθεί, εκτός από την περίπτωση κατά την οποία ο επιβάτης αποδεδειγμένα είχε παραδώσει το εισιτήριο σε ένα από τα εκδοτήρια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για αποζημίωση εισιτηρίου. 
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δύναται να επικοινωνήσει με τον επιβάτη κατά την αξιολόγηση του αιτήματος για παροχή επιπλέον διευκρινίσεων ή / και στοιχείων.

Η συμπλήρωση και υποβολή της αίτησης είναι απαραίτητη για την αξιολόγηση του αιτήματος.

Όπως διευκρινίζει η εταιρεία, η χορήγηση της έκτακτης οικονομικής στήριξης από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την 24/1/2022 δεν αποτελεί αποδοχή ευθύνης για τυχόν σφάλματα ή/και ελλείψεις ούτε ανάληψη υποχρέωσης από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για παρόμοια περιστατικά στο μέλλον

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ