Πολιτικη & Οικονομια

Συνάντηση Μητσοτάκη με την Καμάλα Χάρις

Σήμερα το απόγευμα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη το απόγευμα με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί σήμερα το απόγευμα, 19 Φεβρουαρίου, στο Μόναχο με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις.

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 19:00, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να δει την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, σε μία κίνηση που επιβεβαιώνει τη στρατηγική σχέση Αθήνας - Ουάσιγκτον.

Άλλωστε, ο κ. Μητσοτάκης είναι εν αναμονή και της οριστικοποίησης της μετάβασής του στον Λευκό Οίκο, μάλλον προς τον Απρίλιο.

Σημειώνεται ότι η Καμάλα Χάρις δεν είναι άγνωστη στον Κυριάκο Μητσοτάκη, μιας και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν στο περιθώριο της Διάσκεψης Κορυφής των Παρισίων για τη Λιβύη τον περασμένο Νοέμβριο. 

Παράλληλα η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ διατηρεί στενές σχέσεις με την ελληνική ομογένεια, ιδιαίτερα στην Καλιφόρνια, και είναι γνωστή η στενή της σχέση με την αναπληρώτρια κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, Ελένη Κουναλάκη.

Συνάντηση Μητσοτάκη - Καμάλα Χάρις: Η ανακοίνωση του Μαξίμου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 19.00 (ώρα Ελλάδος) με την Αντιπρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Kamala Harris, στο Μόναχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Μητσοτάκης και η κυρία Χάρις θα συζητήσουν για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, καθώς και τις περιφερειακές εξελίξεις.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις