Πολιτικη & Οικονομια

Θετικός ο Καρατζαφέρης για συνεργασία με ΝΔ

Τι θέτει ως προϋπόθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
74660-150768.jpg

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης εμφανίστηκε θετικός για πολιτική συνεργασία στο προσεχές μέλλον με τη ΝΔ, απορρίπτοντας ωστόσο το ενδεχόμενο επιστροφής του σε αυτή.

«Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου προκειμένου ο κ. Τσίπρας να μην έρθει στην εξουσία» δήλωσε χαρακτηριστικά θέτοντας ως μόνη προϋπόθεση να γίνει πιο φιλολαϊκή η πολιτική της κυβέρνησης.

«Το ζητούμενο είναι να συμφωνήσουμε σε μια άλλη πολιτική, στο χτίσιμο μιας νέας ιδέας για την Ελλάδα και όχι η επιστροφή στη ΝΔ» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Εκτίμησε, μάλιστα πως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, έχει αντιληφθεί ότι αυτή η πολιτική που εφαρμόζεται «έχει κοντά ποδάρια».

Πρόσθεσε πως πιθανή νίκη του Αλέξη Τσίπρα θα ήταν καταστροφική για την Ελλάδα και πρόσθεσε: «στο βαθμό που μπορώ να το αποτρέψω, θα βοηθήσω προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πως στρέφεται τώρα στην ορθοδοξία για να μπορέσει να μαζέψει ψήφους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ