Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης: Θα επαναπροσλάβουμε τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Πολάκης
Παύλος Πολάκης © EUROKINNISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πολάκης σε Πλεύρη για ανεμβολίαστους υγειονομικούς: Θα τους επαναπροσλάβουμε την επόμενη ημέρα.

Για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς μίλησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, καθώς μιλώντας στη Βουλή προειδοποίησε τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη, να μην τους απολύσει και σε περίπτωση που το πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έρθει στην κυβέρνηση θα τους επαναπροσλάβει.

Παράλληλα, «επιτέθηκε» στον υπουργό Υγείας, λέγοντας μεταξύ άλλων, «Θανάση Πλεύρη, βρες μια τρύπα να κρυφτείς».

«Επειδή έβγαλε ο κ. Πλεύρης απάντηση και λέει ότι καλύπτουμε αντιεμβολιαστές! Του το λέμε ευθέως, Θανάση Πλεύρη, βρες μια τρύπα να κρυφτείς γιατί είσαι ο υπουργός και μέσα σε 5,5 μήνες έχουμε 11.250 νεκρούς. Δεν υπάρχει αυτό το ρεκόρ, όταν 18 μήνες πριν είχαμε 13.700! αυτή είναι επιτυχία, το το αποτέλεσμα που δεν κάνατε αυτό που σας λέγαμε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Μη τολμήσεις, Πλεύρη, να απολύσεις κανέναν! Θα τους επαναπροσλάβουμε τη πρώτη μέρα που θα γίνουμε κυβέρνηση».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο κ. Πλεύρης σημείωσε: «Πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί χωρίς προσχήματα την πλήρη κάλυψη στους αντιεμβολιαστές. Με την ανακοίνωσή του ο κ. Ξανθός εκφράζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των εμβολίων, όπως καιρό τώρα μας αποκαλύπτει ο κ. Πολάκης. Στηρίζει την τραγική μειοψηφία υγειονομικών κατά του εμβολιασμού και τους παρέχει απλόχερα την πολιτική του αγκαλιά».

Αφορμή για την τοποθέτηση Πλεύρη αποτέλεσε μια δήλωση του Ανδρέα Ξανθού η οποία συνοψίζεται στην εξής φράση: «Καλούμε το Υπουργείο Υγείας και την κυβέρνηση να αναλογιστούν, έστω την ύστατη ώρα, την ευθύνη τους και να δεσμευτούν ότι όχι μόνο δεν θα απολυθεί κανένας εργαζόμενος του ΕΣΥ, αλλά ότι θα διασφαλίσουν -με αυξημένους διαγνωστικούς ελέγχους και υψηλά standards υγειονομικής ασφάλειας- την άμεση επιστροφή των ανθρώπων αυτών στη δουλειά τους».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ