Πολιτικη & Οικονομια

Σπ. Λιβανός: Το «εποποιία» το είπα ειρωνικά στον Δούκα

Αναφέρθηκε στο περιστατικό κατά την τελετή παραλαβής-παράδοσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παράδοση – παραλαβή στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης – Γεωργαντάς: Ανοιχτή η πόρτα στους αγρότες
ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ © (EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Ο απερχόμενος υπουργός Σπήλιος Λιβανός απολογήθηκε ειλικρινά -όπως είπε- για το περιστατικό στη Σπάρτη που τον οδήγησε σε παραίτηση.

Σε απολογισμό του έργου του, με εκτενείς αναφορές στο περιστατικό που οδήγησε στην έξοδό του από το κυβερνητικό σχήμα, προχώρησε ο Σπήλιος Λιβανός o οποίος απολογήθηκε ειλικρινά -όπως είπε- για το περιστατικό στη Σπάρτη.

Ο κ. Λιβανός είπε ότι υπέβαλε την παραίτησή του ενώ ήταν στο συμβούλιου υπουργών της ΕΕ Στρασβούργο, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό. 

Παραδέχτηκε ότι θα έπρεπε να ήταν πιο επικριτικός στις δηλώσεις του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα και ότι προσπάθησε με τη λέξη «εποποιία» που είπε ειρωνικά, να υπερκεράσει εκείνες τις δύσκολες στιγμές. «Χρειαζόταν πιο καταδικαστική αντιμετώπιση. Προφανώς έκανα λάθος», είπε ο Σπήλιος Λιβανός.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάμερες τον έδειξαν να επικροτεί τα όσα περιέγραφε ο δήμαρχος Σπάρτης, ο οποίος ενθυμούμενος τη θητεία του ως υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών το 2007 περιέγραφε το πώς κερδήθηκαν οι εκλογές εκείνη τη χρονιά από την τότε κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή, δίνοντας τριχίλιαρα σε όποιον έκανε μια απλή δήλωση. 

Αναφερόμενος τέλος στο έργο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τόνισε ότι επί πανδημίας οι αγρότες στηρίχθηκαν με πάνω από 1 δισ. ευρώ και εξασφαλίστηκαν περισσότερα από 22 δισ. ευρώ από τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ