Πολιτικη & Οικονομια

Φίλιππος Φόρτωμας για κορωνοϊό: «Το πιο τρομακτικό είναι στη ΜΕΘ»

Ο βουλευτής της ΝΔ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Χρειάστηκε να διασωληνωθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Φίλιππος Φόρτωμας, βουλευτής ΝΔ, διασωληνώθηκε με κορωνοϊό στη ΜΕΘ
Ο Φίλιππος Φόρτωμας, βουλευτής ΝΔ, διασωληνώθηκε με κορωνοϊό στη ΜΕΘ © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Φίλιππος Φόρτωμας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό και διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ. Τι ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Φίλιππος Φόρτωμας μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του με τον κορωνοϊό. Ο βουλευτής της ΝΔ χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ. Διασωληνώθηκε, καθώς οι γιατροί έκριναν απαραίτητη αυτήν την εξέλιξη από τη στιγμή που είχε χαμηλό οξυγόνο.

Μετά το εξιτήριο από το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό, ο Φίλιππος Φόρτωμας αναφέρθηκε στα όσα πέρασε.

«Και μόνο που έχω βγει από το νοσοκομείο είμαι πολύ καλύτερα. Ήταν μια περιπέτεια που είχε αίσιο τέλος» τόνισε, ευχαριστώντας το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τον φρόντισε.

Φίλιππος Φόρτωμας - Ο κορωνοϊός και η διασωληνώση στη ΜΕΘ

Ο βουλευτής της ΝΔ έστειλε μήνυμα για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Όπως είπε ο Φίλιππος Φόρτωμας, «η μάχη κατά του κορωνοϊού αντιμετωπίζεται μόνο με το εμβόλιο. Ήμουν 16 ημέρες στο νοσοκομείο».

Και διευκρίνισε: «Μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η διασωλήνωση. Έμεινα δύο ημέρες στη ΜΕΘ, η μία με διασωλήνωση και η άλλη προληπτικά».

Ο Φίλιππος Φόρτωμας είναι εμβολιασμένος με δύο δόσεις AstraZeneca, ωστόσο δεν πρόλαβε να κάνει την ενισχυτική δόση. «Όλο αυτό είναι πολύ μοναχικό. Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μια πραγματική μάχη. Νοσηλεύτηκα Δευτέρα και διασωληνώθηκα Τετάρτη. Ο ιός κάνει απότομες αλλαγές» εξήγησε. Και κατέληξε: «Το πιο τρομακτικό είναι στη ΜΕΘ, που βλέπεις τους άλλους ασθενείς». Υπενθυμίζεται ότι ο Φίλιππος Φόρτωμας αποσωληνώθηκε την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ