Πολιτικη & Οικονομια

Α. Διαμαντοπούλου: Δεν στάθηκαν όλοι στο πλευρό του Πρύτανη

«Οι μακάβριες απειλές εναντίον του θυμίζουν για πολλοστή φορά τον βιασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟ ΑΠΘ | ΦΩΤΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΣΤΟ ΑΠΘ | ΦΩΤΟ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Η Άννα Διαμαντοπούλου σχολιάζει τις επιθέσεις εναντίον του Πρύτανη του ΑΠΘ και ζητά από τον πολιτικό κόσμο να τις καταδικάσει ομόθυμα.

Η πρώην Υπουργός Παιδείας, πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ και επικεφαλής επιτροπής της Κομισιόν Άννα Διαμαντοπούλου καυτηρίασε το γεγονός ότι το σύνολο του πολιτικού κόσμου δεν έκανε δηλώσεις για τις απειλές εναντίον του πρύτανη του ΑΠΘ

Αναλυτικά η ανάρτηση της Άννας Διαμαντοπούλου: 
 

«Ο Πρύτανης του ΑΠΘ Nikos Papaioannou πέτυχε μια συμβολική νίκη. Την λήξη μιας εξαιρετικά μακροχρόνιας καταληψης και την”επιστροφή πανεπιστημιακού εδάφους” εκεί που ανήκει: στους φοιτητές στους καθηγητές στον Ελληνικό λαό. Λειτούργησε νόμιμα και με την στήριξη των θεσμώνν της Δικαιοσύνης και της Προστασίας της Ελληνικής Πολιτείας.
Οι μακάβριες απειλές εναντίον του θυμίζουν για πολλοστή φορά τον βιασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας από  ομάδες που χρησιμοποιούν ως πεδίο δράσης το Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Μετά απο όσα εχουν γινει θα περίμενε κανεις να δει το σύνολο του πολιτικού και πνευματικού κόσμου ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης να σταθούν στο πλευρό του Πρύτανη.Να μιλήσουν ,να δηλώσουν ,να βγουν μπροστά στηρίζοντας !Να κανουν σαφές οτι θα τιμωρηθεί σκληρά όποιος απειλεί και μάλιστα με φονο(!)τον Πρύτανη….Αυτο δεν εγινε ακόμη! Αν δεν ειναι αδιαφορία είναι φόβος δηλ παραδοχή ήττας και συνέχιση της αθλιότητας».


Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ