Πολιτικη & Οικονομια

Άδωνις Γεωργιάδης: Εξετάζουμε πώς θα στηριχθεί η εστίαση

«Ο κλάδος δούλεψε πολύ καλά μέχρι τώρα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εστίαση
Εστίαση © EUROKINISSI

Ανοικτό το ενδεχόμενο να στηριχθούν τα καταστήματα εστίασης για την ζημία που θα υποστούν λόγω των μέτρων άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης 'Αδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε λόγο για στήριξη των καταστημάτων εστίασης σε ενδεχόμενη ζημία λόγω των μέτρων που πήρε η κυβέρνηση.

Όπως ανέφερε, «όταν έχουμε όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα θα δούμε πώς θα στηριχτεί ο κλάδος», ο οποίος σύμφωνα με τον υπουργό «δούλεψε πολύ καλά μέχρι τώρα».

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα, τα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης θα λειτουργούν έως τις 12 τα μεσάνυχτα χωρίς μουσική, 6 άτομα ανά τραπέζι, όχι όρθιοι και μετρική απόσταση στα τραπεζοκαθίσματα.

Εξαίρεση η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οπότε και θα επιτραπεί η λειτουργία των καταστημάτων μέχρι τις 2:00 τα ξημερώματα, με όλες όμως τις παραπάνω απαγορεύσεις. Μέσα στις απαγορεύσεις είναι και η απαγόρευση διενέργειας εκδήλωσης πάρτι σε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο, για να αποφευχθεί η μεταφορά τής διασκέδασης σε άλλους χώρους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ