Πολιτικη & Οικονομια

Ο Μπακογιάννης απαντά στην κριτική για τη συναυλία του Ρουβά

Η ανάρτησή του στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Μπακογιάννης: Απάντηση για συναυλία του Σάκη Ρουβά
Κώστας Μπακογιάννης © EUROKINNISSI/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Κώστας Μπακογιάννης: Απάντηση στην κριτική για τη συναυλία του Σάκη Ρουβά: «Ας μείνουν μίζερα κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους».

Απάντηση στις αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για τη συναυλία του Σάκη Ρουβά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έδωσε και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης

«Μακάρι να πετύχει η γιορτή γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης.

Απάντηση Μπακογιάννη για τη συναυλία του Ρουβά: Η ανάρτηση

«Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε κριτική δεν αντέχουν. Απάντηση άλλη δεν αξίζουν. Άλλωστε η Τεχνόπολη τα είπε όλα, το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το άχαρο μέρος του σκηνικού. Μακάρι να πετύχει η γιορτή γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου. Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους. Χρόνια πολλά σε όλους. Φυσικά και σε εκείνους. Όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο…. Καλά Χριστούγεννα!».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, συνεργάτες του δημάρχου Αθηναίων είχαν απαντήσει στις καταγγελίες: «Οι εικόνες της γιορτινής Αθήνας, όπως και όλων των μεγάλων πόλεων στον κόσμο, προβάλλονται από τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο δήμος Αθηναίων τιμάει αυτή του την υποχρέωση, τα τελευταία χρόνια, μέσω της Τεχνόπολης, δεσμεύοντας συγκεκριμένα ποσά για αυτή τη μεγάλη γιορτή.

»Η κεντρική εορταστική εκδήλωση για την αλλαγή του έτους έχει όλα τα τελευταία χρόνια έναν σταθερό προϋπολογισμό που κυμαίνεται κατά μέσο όρο στις 190 χιλιάδες ευρώ. Σε αυτόν περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός, το σενάριο, η σκηνοθεσία, η καλλιτεχνική επιμέλεια, οι αμοιβές καλλιτεχνών, ο φωτιστικός σχεδιασμός, η σκηνογραφία, ο απαραίτητος τεχνικός εξοπλισμός, μελέτες και εγκαταστάσεις, όπως και οι αμοιβές προσωπικού για το σύνολο των αναγκαίων υπηρεσιών».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ