Πολιτικη & Οικονομια

Οικονόμου για συνέντευξη Τσίπρα: Παραμένει εθισμένος στο ψέμα

«Η μοναδική του έγνοια είναι να διασώσει τη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Οικονόμου
Γιάννης Οικονόμου © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Σχολιάζοντας τη συνέντευξη Τσίπρα ο Γιάννης Οικονόμου δήλωσε ότι ο πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ είναι εθισμένος στη διαστρέβλωση της αλήθειας.

Τη συνέντευξη Τσίπρα σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Star, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 εξήγησε γιατί ζητά εκλογές εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού. Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι δεν βλέπει ανταγωνιστικά τον Νίκο Ανδρουλάκη, επισημαίνοντας ότι «μοναδικός αντίπαλος είναι η Δεξιά και ο κ. Μητσοτάκης».

«Η πανδημία αποτελεί μια παγκόσμια απειλή, που λυγίζει ακόμα και τις ισχυρότερες χώρες του πλανήτη» επισημαίνει σε δήλωσή του ο κ. Οικονόμου.

Και προσθέτει: «Μέσα σε αυτό το δυσχερές υγειονομικά και οικονομικά περιβάλλον, η κυβέρνηση δίνει σκληρό αγώνα, προστατεύοντας κατά το μέγιστο τους ανθρώπους και τις δραστηριότητές τους».

«Ο κ. Τσίπρας είναι εθισμένος στη διαστρέβλωση της αλήθειας και παραμένει υπόλογος για την άρνησή του να στηρίξει, έστω και μια δύσκολη απόφαση για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Γι' αυτό επιλέγουμε να μην τον παρακολουθήσουμε στις υπαρξιακές του ανησυχίες, μιας και μοναδική του έγνοια είναι να διασώσει τη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία εσχάτως απειλείται».

«Μένουμε προσηλωμένοι στην προάσπιση της δημόσιας υγείας και του επιπέδου ζωής των πολιτών, κινητοποιώντας όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις της πατρίδας» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τον Αλέξη Τσίπρα και τη συνέντευξη που παραχώρησε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ