Πολιτικη & Οικονομια

ΕφΣυν: Σύννεφα στις σχέσεις Documento με ΣΥΡΙΖΑ

Η απάντηση του Βαξεβάνη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αλέξης Τσίπρας - Κώστας Βαξεβάνης
Αλέξης Τσίπρας - Κώστας Βαξεβάνης © EUROKINNISSI

Η Εφημερίδα των Συντακτών διαπιστώνει σύννεφα στις σχέσεις του Documento με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύννεφα στις σχέσεις του Documento με το ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνει η Εφημερίδα των Συντακτών. Σύμφωνα με την ΕφΣυν, υπάρχουν «διακριτικά μηνύματα» μίας «απόστασης» που δημιουργείται ανάμεσα στον Κώστα Βαξεβάνη και την Κουμουνδούρου. 

Η αρχή έγινε όταν ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, μπήκε στο στόχαστρο της εφημερίδας με διάφορα δημοσιεύματα και tweets. Αυτό, όπως αναφέρει η ΕφΣυν, ήταν το πρώτο σημάδι, αφού ο κ. Ξανθός χαίρει της απόλυτης στήριξης του Αλέξη Τσίπρα. 

Το πιο τρανταχτό όμως σημείο, σε σχέση με τα σύννεφα που έχουν δημιουργεί ανάμεσα σε Documento και ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η ευθεία κριτική από το κύριο άρθρο της Κυριακής στην ίδια την ηγεσία του κόμματος.

Σε αυτό, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ κοιμάται στα χαμομήλια», ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα γράφει πως «παριστάνει τον Χορταρέα που μελλοντολογεί και ρίχνει τα χαρτιά για να πετύχει την πολιτική αγαπημένη για συμβατικό γάμο. Πρέπει να ξαναερωτευτεί τον στόχο».

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών πάντως, ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να σχολιάσει τις συγκεκριμένες αναφορές, λέγοντας απλά: «Οι δημοσιογράφοι είναι δημοσιογράφοι και τα κόμματα κόμματα. Ούτε εμείς παντρευτήκαμε τον Βαξεβάνη ούτε ο Βαξεβάνης τον ΣΥΡΙΖΑ».

Σύννεφα στις σχέσεις Documento - ΣΥΡΙΖΑ: Η αντίδραση Βαξεβάνη

Την ίδια ώρα, ο Κώστας Βαξεβάνης δεν άφησε αναπάντητο το δημοσίευμα της ΕφΣυν και με ανάρτησή του στο Twitter, έδωσε τη δικιά του απάντηση και αναφέρθηκε στις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος έγραψε: 

«Εντύπωση προκαλεί γιατί μια εφημερίδα που δεν είναι η παρακμιακή του Κουρτάκη αλλά η Εφσυν, αισθάνεται την ανάγκη να σκιαγραφήσει τις σχέσεις Documento και Συριζα μετά την κριτική στον Ξανθό. Για να μην υπάρχουν πάντως απορίες, οι σχέσεις είναι αυτές που πρέπει. Δημοσιογραφικές».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ