Πολιτικη & Οικονομια

Άκης Σκέρτσος: «Ο Ρουβίκωνας βανδάλισε το διαμέρισμά μου»

«Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό μου» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άκης Σκέρτσος - Μέλη του Ρουβίκωνα βανδάλισαν το διαμέρισμά του
Άκης Σκέρτσος - Μέλη του Ρουβίκωνα βανδάλισαν το διαμέρισμά του © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Άκης Σκέρτσος: Η ανάρτησή του για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο διαμέρισμά του

Ο Άκης Σκέρτσος, με ανάρτησή του στο Facebook, γνωστοποιεί ότι ο Ρουβίκωνας βανδάλισε το διαμέρισμά του την Τετάρτη (24/11). Όπως αναφέρει ο κ. Σκέρτσος, τα μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα με μπογιές και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό του.

«Γνώριζαν πολύ καλά εκτός από τη διεύθυνση του σπιτιού μου και ότι δεν έχω φρουρά» τονίζει ο υπουργός Επικρατείας, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για «εχθρούς της δημοκρατίας» και «θρασύδειλους».

Άκης Σκέρτσος για Ρουβίκωνα - Η ανάρτησή του για την επίθεση στο διαμέρισμά του

«Τα μέλη του Ρουβίκωνα που βανδάλισαν χθες το διαμέρισμά μου και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό μου "επί τω έργω", γνώριζαν πολύ καλά εκτός από τη διεύθυνση του σπιτιού μου και ότι δεν έχω φρουρά. Παραβίασαν δηλαδή ανοιχτές πόρτες. Αυτό τους κάνει εκτός από εχθρούς της δημοκρατίας και θρασύδειλους.

» Και ναι, οι δυνάμεις του Ρουβίκωνα είναι αντιδημοκρατικές διότι εχθρεύονται και απειλούν ευθέως τα συνταγματικά κατοχυρωμένα ατομικά δικαιώματα κάθε δημοκρατικού πολίτη, όπως είναι η ελευθερία της γνώμης, η ατομική ιδιοκτησία, η προστασία της οικογενειακής εστίας.

» Γι' αυτό και η καταδίκη της δράσης τους πρέπει να είναι απόλυτη από τον πολιτικό κόσμο. Για να το πούμε απλά, όσοι δεν το κάνουν, θεωρούν φυσιολογικό σε μια δημοκρατία όποιος διαφωνεί μαζί σου να σε εκφοβίζει, βανδαλίζοντας το σπίτι σου χωρίς να έχει συνέπειες για αυτό. Δεν τους φοβόμαστε» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Άκης Σκέρτσος για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο διαμέρισμά του.

Η ανάρτηση από τον Άκη Σκέρτσο για την επίθεση Ρουβίκωνα στο διαμέρισμά του
Η ανάρτηση από τον Άκη Σκέρτσο για την επίθεση Ρουβίκωνα στο διαμέρισμά του @Akis Skertsos/Facebook

Υπενθυμίζεται ότι μέλη του Ρουβίκωνα έγραψαν συνθήματα και στο σπίτι της Μίνας Γκάγκα, αναπληρώτριας υπουργού Υγείας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ