Πολιτικη & Οικονομια

Ο Πολάκης αμφισβητεί ξανά τα εμβόλια: «Δεν πιάνουν τη μετάλλαξη»

Γιάννης Οικονόμου: «Στηρίζει τους αντιεμβολιαστές. Να τον αποδοκιμάσει δημόσια ο Τσίπρας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι «τα εμβόλια δεν πιάνουν τη μετάλλαξη»
Ο Παύλος Πολάκης στη Βουλή (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) - Συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι «τα εμβόλια δεν πιάνουν τη μετάλλαξη» © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Παύλος Πολάκης ισχυρίζεται ότι «τα εμβόλια δεν πιάνουν τη μετάλλαξη» και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντά πως «στηρίζει αντιεμβολιαστές».

Ο Παύλος Πολάκης ισχυρίζεται εκ νέου ότι «τα εμβόλια δεν πιάνουν τη μετάλλαξη» κορωνοϊού, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να απαντά με δήλωσή του στη νέα ανάρτηση του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook.

Στο νέο του post για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, ο Παύλος Πολάκης -με το γνωστό του ύφος- γράφει ότι «η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Τη μετάλλαξη δεν την πιάνουν τα εμβόλια όπως σας λέγαμε εδώ και έναν χρόνο».

Σημειώνεται ότι ο Παύλος Πολάκης εμβολιάστηκε για τον κορωνοϊό τον Σεπτέμβριο, όπως είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Στην ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής αναφέρεται εκ νέου στα μονοκλωνικά σωματίδια, επισημαίνοντας ότι «ακόμα να τα δώσουν», ενώ για πολλοστή φορά επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας Covid-19, κάνοντας και μια αναφορά στη Σουηδία.

Στη δήλωση με την οποία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου απαντά στον κ. Πολάκη, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να αποδοκιμάσει δημόσια τον βουλευτή του.

Η δήλωση Οικονόμου για Πολάκη - Η αναφορά στο εμβόλιο

«Την ώρα που σχεδόν 9 στους 10 διασωληνωμένους στις ΜΕΘ δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, ο κ. Πολάκης αμφισβητεί τους επιστήμονες και επιμένει να στηρίζει τους αντιεμβολιαστές» σημειώνει ο κ. Οικονόμου.

Και προσθέτει: «Στον κ. Τσίπρα απομένει μια επιλογή: Να τον αποδοκιμάσει δημόσια. Αν δεν το πράξει, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία».

«Με σύμβουλο και συνεργάτη τον κ. Πολάκη, στον οποίο είχε εμπιστευθεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην κυβέρνησή του, γίνεται αντιληπτό πως θα διαχειριζόταν την πανδημία» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Πριν από την ανάρτηση Πολάκη ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει ότι το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 91 θάνατοι και 7.805 κρούσματα.

Η νέα δήλωση Πολάκη για τα εμβόλια και τη μετάλλαξη Δέλτα - Η ανάρτηση στο Facebook

«91 ΝΕΚΡΟΙ ΣΗΜΕΡΑ!! 17.168 ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!(φωτο1-2) Τα μονοκλωνικά ακόμα να τα δώσουν, οι ΜΕΘ τελείωσαν ήδη. Τριακόσια διαγγέλματα να κάνεις Μητσοτακη, επιμένοντας στις ίδιες μπούρδες της ατομικής ευθυνης και "του μοναδικού όπλου του εμβολίου". ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ… ΕΚΑΤΟΜΒΗ…

» Η πανδημία αφορά και εμβολιασμένους και ανεμβολιαστους. Την μετάλλαξη δεν την πιάνουν τα εμβόλια όπως σας λέγαμε εδώ και έναν χρόνο. Στη φωτό 3 η εικόνα των θανάτων χθες στη Σουηδία (μηδέν νεκροί … «Ευτυχως δεν γίναμε Σουηδία»)ΦΥΓΕΤΕ, ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ!!!».

polakis-metallaxi.jpg

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, είχε «αδειάσει» Πολάκη, επισημαίνοντας ότι δεν έχουν επιστημονική βάση όσα λέει για τους εμβολιασμούς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ