Πολιτικη & Οικονομια

Χωρίς τον Παπανδρέου το ντιμπέιτ στο ΚΙΝΑΛ στις 29 Νοεμβρίου

Aπό τη συχνότητα της ΕΡΤ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χωρίς τον Παπανδρέου το ντιμπέιτ στο ΚΙΝΑΛ – Ορίστηκε για τις 29 Νοεμβρίου
Ντιμπέιτ © ΕΡΤ

To debate των πέντε υποψηφίων για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ θα γίνει τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, στις 22:00 στην συχνότητα της ΕΡΤ

Δίχως τη συμμετοχή του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου τελικά θα γίνει το πρώτο ντιμπέιτ ενόψει του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ.

Η πλευρά του Παύλου Χρηστίδη έκανε μια ακόμα κρούση της τελευταίας στιγμής στην πλευρά Παπανδρέου προκειμένου να βρεθεί μια φόρμουλα συνεννόησης με τον πρώην πρωθυπουργό ώστε να συμμετάσχει. Τυπικά, η πλευρά του πρώην Πρωθυπουργού έκανε λόγο για «εξωθεσμική» διαδικασία, καθώς η ΕΔΕΚΑΠ (η Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης που «τρέχει» την εκλογική διαδικασία) δήλωσε αναρμόδια για τη διεξαγωγή μιας τηλεμαχίας. 

Το ντιμπέιτ θα γίνει τελικά με συμμετοχή  των (κατά αλφαβητική σειρά) Νίκου Ανδρουλάκη, Παύλου Γερουλάνου, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδου και Παύλου Χρηστίδη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο πάνελ των δημοσιογράφων θα εκπροσωπούνται όλα τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας ο συντονιστής θα προέρχεται από το δυναμικό της ΕΡΤ, ενώ στο τέλος των τριών θεματικών πάνω στις οποίες οι υποψήφιοι θα δεχτούν ερωτήσεις, ο καθένας θα έχει δικαίωμα να απευθύνει ένα ερώτημα της αρεσκείας του προς έναν από τους υπόλοιπους υποψηφίους. Αν αυτό το σχήμα λειτουργήσει, υπάρχει πρόθεση για τη διεξαγωγή ενός ακόμα ντιμπέιτ, ανάμεσα στους δύο υποψήφιους που θα έχουν περάσει στον δεύτερο γύρο, όμως αυτό ενδεχομένως να γίνει με άλλους όρους, που θα συζητηθούν εκείνη την εβδομάδα, ανάλογα και με το ζευγάρι που θα διεκδικεί την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ