Πολιτικη & Οικονομια

Ειρήνη Αγαπηδάκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί τη λάσπη των τρολ του Twitter

To σχόλιό της μετά την ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου από την αντιπολίτευση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ειδική Γραμματέας για την Προστασία των Ασυνόδευτων Ανηλίκων, Ειρήνη Αγαπηδάκη, ασκεί σκληρή στον ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή της στο Facebook.
Η Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα παιδιά, Ειρήνη Αγαπηδάκη | photo: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Η Ειδική Γραμματέας για την Προστασία των Ασυνόδευτων Ανηλίκων, Ειρήνη Αγαπηδάκη, ασκεί σκληρή στον ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή της στο Facebook.

Για υιοθέτηση της συνωμοσιολογίας και της λάσπης των τρολς του Twitter κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση η Ειδική Γραμματέας για την Προστασία των Ασυνόδευτων Ανηλίκων, Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Μετά τη μηνυτήρια αναφορά την οποία κατέθεσε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ζητώντας «τη διερεύνηση της συστηματικής επιχείρησης διασποράς ψευδών ειδήσεων και θεωριών συνωμοσίας η οποία εκτυλίσσεται τις τελευταίες τρεις εβδομάδες στο Twitter από ανώνυμους χρήστες και εργαλειοποιεί με βάναυσο τρόπο τα ασυνόδευτα ανήλικα, ώστε να διαπιστωθεί αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις», βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυναν ερώτηση προς τον υπουργό Μετανάστευσης, Νότη Μηταράκη, για το κατά πόσο η κυβέρνηση έχει εικόνα της κατάστασης όσον αφορά τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα ή «τα εξαφανίζει με λαθροχειρίες».

Η κυρία Αγαπηδάκη απάντησε ως εξής στην αξιωματική αντιπολίτευση, με ανάρτησή της στο Facebook:

Χτες κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για να διερευνηθεί αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις από τη συστηματική και οργανωμένη προσπάθεια που διεξάγουν ανώνυμοι χρήστες στο Twitter εδώ και μέρες με πολιτική στόχευση και εργαλειοποιώντας τα ασυνόδευτα.

Δε μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα κατέθετε ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου (!) στη Βουλή, υιοθετώντας τη συνωμοσιολογία και τη λάσπη των τρολς του Twitter.

Δυστυχώς το ζήσαμε κι αυτό.

Φαίνεται ότι η σοβαρή δουλειά ενοχλεί, φαίνεται ότι δε θέλουμε να μπαίνουν στην αρένα αυτοί που αντέχουν να φέρουν αποτελέσματα, δε θέλουμε να προστατευτούν τα ασυνόδευτα και κανένας άνθρωπος που χρειάζεται βοήθεια για να σταθεί στα πόδια του.

Ένα μόνο μετράει: να το κάνουν οι δικοί μας. Αν δεν είναι αυτοί που κάνουν τη δουλειά, τότε πρέπει να κάψουμε ζωντανούς εκείνους που την κάνουν, γιατί "ή εμείς ή αυτοί".

Ο πόνος, η πείνα, η φτώχεια, η ανάγκη των άλλων για κάποιους από μας δεν είναι είναι χόμπι, μας καίει το δέρμα, ακριβώς επειδή τα έχουμε ζήσει. Έχουμε περάσει πολύ πολύ δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μας, για να κιοτέψουμε από τα τρολς και την τρομοκρατία της κουκούλας.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν να κάνουμε αυτό που σας είναι άγνωστο:

ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ.

Τα υπόλοιπα, στη Βουλή, με στοιχεία και τεκμηρίωση, όπως πάντα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ