Πολιτικη & Οικονομια

Ενότητα από Παπανδρέου, Σημίτη, Βενιζέλο ζητά ο Λοβέρδος

Σαφές μήνυμα ότι δεν «κάνει πίσω»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος υπογράμμισε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλος και Κώστας Σημίτης θα πρέπει να εγγυηθούν την ενότητα μέχρι τις εκλογές.

Σε ομιλία που πραγματοποίησε σε συγκέντρωση στη Χαλκίδα, ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, όπως και οι πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και Κώστας Σημίτης, θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Φώφης Γεννηματά και να εγγυηθούν τις διαδικασίες και την ενότητα μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου που θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ

 

 

Σε ομιλία που πραγματοποίησε σε συγκέντρωση στη Χαλκίδα, ο Ανδρέας Λοβέρδος έστειλε μήνυμα στον  Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε ανακοινώσει ότι θα κάνει επαφές με όλους τους υποψήφιους για την προεδρία.  Ο κ. Λοβέρδος είπε χαρακτηριστικά ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω και ότι έχει την πεποίθηση ότι θα βγει νικητής στις εκλογές για την προεδρία του κόμματος στις 5 Δεκεμβρίου. 

Παπανδρέου: Μιλάει με τους υποψηφίους για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου πραγματοποίησε την πρώτη του κίνηση ενόψει των εκλογών του ΚΙΝΑΛ και αναμένεται να έχει επικοινωνία με τους υποψήφιους για την προεδρία του κόμματος.  Στο πλαίσιο των μεσολαβητικών επαφών, ο κ. Παπανδρέου επικοινώνησε ήδη με τον Παύλο Χρηστίδη ενώ αύριο Κυριακή θα επικοινωνήσει με τον Παύλο Γερουλάνο. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ