Πολιτικη & Οικονομια

Ο Χ. Σπίρτζης «κατηγορεί» τον Κ. Μητσοτάκη για τη γυναικοκτονία

Αντέδρασε έντονα η Αννέτα Καββαδία, δημοσιογράφος πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χρήστος Σπίρτζης
Χρήστος Σπίρτζης / Βουλή / © INTIME NEWS / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Η ανάρτηση του κ. Σπίρτζη για τη νέα γυναικοκτονία, της 31χρονης Δώρας στη Ρόδο, δημιούργησε αντιδράσεις από τη ΝΔ αλλά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, έκανε μία ανάρτηση στο Twitter η οποία προκαλεί αίσθηση και αντιδράσεις στα social media.

Ο κ. Σπίρτζης συνέδεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τη δολοφονία της Δώρας στη Ρόδο, γράφοντας στην ανάρτησή του:

«Μια ακόμη γυναίκα σκοτώθηκε … αφήνοντας την ανασφάλεια να περιδιαβαίνει τις ψυχές των συμπολιτών μας, σε όλη τη χώρα. Πόσες ακόμη πρέπει να θυσιαστούν για να αντιληφθούν ότι η πολιτική Μητσοτάκη πρέπει να αλλάξει;»

 

 

Απάντηση εκπροσώπου Τύπου ΝΔ Τ. Γαϊτάνη: «Χυδαία απόπειρα εκμετάλλευσης μιας ανθρώπινης τραγωδίας»

Στο σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο, απάντησε με σχόλιο του στο Τwitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης. «Χυδαία απόπειρα εκμετάλλευσης απο τον Χρ.Σπίρτζη μιας ανθρώπινης τραγωδίας. Δεν είναι η πρώτη φορά. O κατήφορος δεν έχει τέλος», σχολίασε ο κ. Γαϊτάνης.

Αντίδραση Αννέτας Καββαδία: «Αυτόν τον τρόπο αντιπολίτευσης επιλέγουμε;»

Η Αννέτα Καββαδία, δημοσιογράφος πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και της κίνησης των 53, αντέδρασε μέσω Twitter στην ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης με αφορμή τη νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο.

«Όχι στην πλάτη μας, όχι στο όνομά μας! Η χονδροειδέστατη απόπειρα εργαλειοποίησης μιας ακόμη στυγερής γυναικοκτονίας, μας προσβάλλει βαθύτατα! Και ως γυναίκες και ως αριστερές».

Και καταλήγει με μία σαφή αιχμή: «ΥΓ. Σοβαρά τώρα; Αυτόν τον τρόπο αντιπολίτευσης επιλέγουμε;»

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ